Κλείσιμο

Νεκρή βρέθηκε η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ – εικασίες για αυτοκτονία

Νεκρή βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη η Λορέν Σκοτ, σύντροφος του διάσημου τραγουδιστή Μικ Τζάγκερ, με τις Αρχές να εικάζουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Το άψυχο σώμα της Λόρεν Σκοτ ανακάλυψε η βοηθός της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News, η 49χρονη βρέθηκε να κρέμεται από ένα μαντήλι δεμένο στο πόμολο μίας πόρτας.

Εκπρόσωπος του Τζάγκερ είπε ότι ο τραγουδιστής, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία στο πλαίσιο περιοδείας, είναι «εντελώς σοκαρισμένος και συγκλονισμένος από την είδηση».

Η Σκοτ, πρώην μοντέλο που το 2006 είχε δημιουργήσει τη δική της εταιρεία μόδας, είχε αρχίσει να βγαίνει με τον Τζάγκερ από το 2001.

Πηγές της Αστυνομίας είπαν ότι η 49χρονη δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας.

Πάντως οι αστυνομικοί δεν εικάζουν ότι μπορεί ο θάνατός της να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αναφέρει η εφημερίδα New York Post.

Σύμφωνα με την Post, η Σκοτ ακύρωσε μια επίδειξη μόδας που είχε προγραμματίσει τον Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, υποστηρίζοντας ότι πήρε αυτή την απόφαση επειδή έφτασαν με καθυστέρηση τα υφάσματα που είχε παραγγείλει και προορίζονταν για τα ρούχα της επίδειξης.

«Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η Λόρεν ακύρωσε την επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου», δήλωσε στην Post μια πηγή της βιομηχανίας της μόδας. «Ήταν πολύ σημαντική για εκείνη. Ανέβαζε πολλές φωτογραφίες στο Instagram, αλλά τελευταία δεν είχε αναρτήσει σχεδόν τίποτα».
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ/Γερμανικό Πρακτορείο