Διάγραμμα με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχει υποστεί ο Σουμάχερ (φωτό)

Διάγραμμα με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχει υποστεί ο Μίκαελ Σουμάχερ έδωσε στη δημοσιότητα το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει σε κώμα στο νοσοκομείο της γαλλικής πόλης Γκρενόμπλ και για πρώτη φορά μετά το ατύχημά του δόθηκε στη δημοσιότητα διάγραμμα με την πλήρη ανατομία του κρανίου του και των προβλημάτων που έχουν προκληθεί.

Σύμφωνα με το διάγραμμα, ο γερμανός πρωταθλητής της Φόρμουλας 1 έχει υποβληθεί σε δυο επεμβάσεις για να αφαιρεθούν αιματώματα από τον εγκέφαλό του, ενώ οι γιατροί έχουν αφαιρέσει και τμήμα από το επάνω μέρος του κρανίου κι έχουν προβεί σε οπές στο πίσω μέρος έτσι ώστε να αποφορτίσουν την κρανιοεγκεφαλική πίεση που ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στην έρευνα, το κράνος του, το οποίο «έσπασε στα δυο» κατά την πρόσκρουση, δεν ήταν αρκετό για να τον προστατεύσει

Στο μεταξύ, έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος του Σουμάχερ ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις αρχίζει η εισαγγελία της χώρας, ενώ η υπόθεση ενδέχεται να ακολουθήσει το δρόμο της Δικαιοσύνης, εάν εντοπιστούν ευθύνες.

afpsoumi

Πηγή: skai.gr