Κλείσιμο

Νέα καταιγίδα πλήττει τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ

Νέα χειμερινή καταιγίδα έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους της Νέας Υόρκης, του Νιου Τζέρσει και του Κονέκτικατ, περιοχές που δεν έχουν ακόμα ανακάμψει μετά το φονικό πέρασμα του τυφώνα Σάντι.

Αν και αυτή η καταιγίδα δεν είναι τόσο ισχυρή όσο η Σάντι, ωστόσο φέρνει βαριά παγωμένη βροχή και ισχυρούς ανέμους στις ακτές, ενώ υγρό χιόνι πέφτει σε περιοχές στο εσωτερικό της χώρας.

Η νέα καταιγίδα
προκάλεσε νέες διακοπές ρεύματος σε δεκάδες χιλιάδες πολίτες των περιοχών που πλήττει. Οι κάτοικοι αυτοί προστίθενται τώρα στα χιλιάδες θύματα του τυφώνα Σάντυ που παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό, μια εβδομάδα μετά το πέρασμα της καταστροφικής καταιγίδας.

Εξαιτίας της νέας αυτής καταιγίδα, που εκδηλώθηκε την Τετάρτη, διεκόπη η λειτουργία των προαστιακών τρένων, ενώ καθηλώθηκαν πολλά αεροσκάφη.

Με δύο μεγάλες καταιγίδες να πλήττουν την πολιτεία του σε διάστημα μιας εβδομάδας, την Τετάρτη, ο κυβερνήτης του ΝιουΤζέρσει, Κρις Κρίστι, αστειεύτηκε ότι ο ίδιος περιμένει τώρα τις "ακρίδες και το λιμό" αναφερόμενος στις δύο βιβλικές καταστροφές.

Πηγή: Πηγή: voanews.com