ΗΠΑ: Στο Οχάιο Μπάιντεν και Ρόμνεϊ λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης

Στην κρίσιμη για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης πολιτεία του Οχάιο βρέθηκαν Τζο Μπάιντεν και Μιτ Ρόμνεϊ λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης. Ο Μπάιντεν έκανε αισθητή την παρουσία του στο Οχάιο, όπου επισκέφθηκε ένα εστιατόριο στο Κλίβελαντ και αργότερα έβγαλε φωτογραφίες με τους εθελοντές της εκστρατείας των δημοκρατικών.

Από την πλευρά του, ο Μιτ Ρόμνεϊ περιόδευσε στο Οχάιο και την Πενσυλβάνια μια ακόμη κρίσιμης σημασίας πολιτεία για τη νίκη.

"Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για μεγάλη αλλαγή", δήλωσε ο Ρόμνεϊ σε ένα πλήθος εθελοντών της εκστρατείας του έξω από το Κλίβελαντ. Σύμφωνα με δημοσκόπηση, στο Οχάιο των ερωτηθέντων πολιτών δηλώνουν ότι καλύτερος για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της οικονομίας είναι ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος πρόεδρος, ενώ το 48% ο δημοκρατικός. 

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος που να έχει κερδίσει την προεδρία των ΗΠΑ, χωρίς να κερδίσει το Οχάιο. Το Οχάιο έχει, επίσης, ψηφίσει υπέρ του νικητή σε 27 από τις τελευταίες 29 προεδρικές αναμετρήσεις.

Οι αμερικανικές εκλογές λεπτό προς λεπτό από τον ΣΚΑΪ

Την εκλογική διαδικασία παρακολουθεί ο ΣΚΑΪ 100.3 με ειδική εκπομπή από τις 12 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το επιτελείο του σταθμού και οι απεσταλμένοι μας στις Ηνωμένες πολιτείες, θα αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών.

Μέσω του skai.gr οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά με εικόνα, μέσα από το Στούντιο του ΣΚΑΪ 100,3, όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην εκλογική διαδικασία.
Πηγή: skai.gr