Λύθηκε το μυστήριο της εξαφάνισης του Ρίμπκιν

Η μυστηριώδης εξαφάνισή του από την Πέμπτη είχε προκαλέσει έντονες εικασίες στη Ρωσία για πιθανή απαγωγή ως και δολοφονία από πολιτικούς του αντιπάλους. Όμως ο υποψήφιος για τη ρωσική προεδρία, Ιβάν Ρίμπκιν, δεν είχε εξαφανιστεί, όπως έγινε σήμερα γνωστό από τον ίδιο, απλώς έλειψε μερικές ημέρες στην Ουκρανία για λόγους αναψυχής.
ότι έχει το δικαίωμα να κάνει ένα μικρό διάλειμμα. «Έχω το δικαίωμα σε δύο ή τρεις ημέρες προσωπικής ζωής. Πήγα στο Κίεβο στους φίλους μου, περπάτησα, έκλεισα το κινητό μου και δεν έβλεπα τηλεόραση. Την περασμένη εβδομάδα αποφάσισα να φύγω λίγο απ` όλη αυτήν τη φασαρία που με περιέβαλε. Αφησα στη σύζυγό μου, η οποία φροντίζει τώρα τα εγγόνια μας, φρούτα και χρήματα, αλλά δεν της είπα τίποτε. Αλλαξα σακάκι, μπήκα στο τρένο και έφυγα για το Κίεβο», δικαιολογήθηκε στο πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ ο Ρίμπκιν.
Σημειώνεται ότι η σύζυγος του Ρίμπκιν, Αλμπίνα, είχε κάνει επίσημη δήλωση εξαφάνισής του στην αστυνομία της Μόσχας και η γενική εισαγγελία της Μόσχας είχε ανακοινώσει την έναρξη έρευνας για το ενδεχόμενο δολοφονίας του, ανακοίνωση την οποία είχε ανακαλέσει λίγο αργότερα, λέγοντας ότι με αφορμή κάποια πληροφορία ματαιώθηκε η διεξαγωγή της.
Πηγή: skai.gr