Κλείσιμο

Κύπρος: Ενδεχόμενο συλλήψεων για στημένα παιχνίδια

Σημαντικά στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση υποθέσεων στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων στο κυπριακό πρωτάθλημα έχει στα χέρια της η αστυνομία της Μεγαλονήσου, ενώ σύμφωνα με τον επικεφαλής της δεν αποκλείονται συλλήψεις.

Συγκεκριμένα, 12 ύποπτα περιστατικά έτυχαν ελέγχθηκαν την Τρίτη βράδυ από τις αρχές ασφαλείας μετά από δικαστική έγκριση για την αποκάλυψη των ηλεκτρονικ΄ψων διευθύνσεων των όσων φαίνεται ότι έπαιξαν τεράστια ποσά σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας δήλωσε ότι τους τελευταίους μήνες έγιναν δύο καταγγελίες για προσυνεννοημένους αγώνες. Τα στοιχεία στάλθηκαν τόσο από την UEFA όσο και από την ΚΟΠ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρο) τα οποία αξιολογήθηκαν από την αστυνομία η οποία προχώρησε στην επιχείρηση.

Συνολικά έγιναν 12 διαφορετικές έρευνες σε τρεις διαφορετικές επαρχίες και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός τεκμηρίων. ΗΥ, σκληροί δίσκοι, τηλέφωνα, ΗΥ που μετατρέπονταν σε μηχανές τυχερών παιχνιδών ήταν μεταξύ των στοιχείων που κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες φαίνεται εκ πρώτης όψεως να προκύπτει υπόθεση παράνομων στοιχημάτων μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς στους δύο συγκεκριμένους αγώνες παρατηρήθηκε μη δικαιολογημένη στοιχηματική δραστηριότητα ενώ τα ίδια πρόσωπα φέρονται να στοιχηματίζουν συνεχώς μεγάλα ποσά.
Πηγή: skai.gr