Πακιστάν: Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες
Ανασύρθηκαν οι σοροί όλων των επιβαινόντων του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Πακιστάν
28/07/2010 | 14:45Τελευταία Ενημέρωση: 14:45 28/07/2010
Κανείς από τους επιβαίνοντες στο αεροσκάφος που κατέπεσε την Τετάρτη το πρωί στα περίχωρα του Ισλαμαμπάντ δεν επέζησε, ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της πακιστανικής πρωτεύουσας, καθώς ανασύρθηκαν ήδη οι σοροί όλων των επιβαινόντων, επιβατών και μελών του πληρώματος.
Αρχικά, ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν Ρεχμάν Μαλίκ είχε σπεύσει να δηλώσει ότι υπήρχαν πέντε τραυματίες οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο στο Ισλαμαμπάντ.
Στο Airbus A321 των πακιστανικών αερογραμμών AirBlue υπήρχαν 150 επιβαίνοντες, σύμφωνα με την αστυνομία.
Από το Παρίσι, η κατασκευάστρια εταιρεία Airbus ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος ήταν σχετικά καινούργιο, καθώς παραδόθηκε το 2000, ενώ ο μέσος όρος ζωής τέτοιου τύπου αεροσκαφών είναι 30 με 40 χρόνια. Είχε καταγράψει συνολικά 34.000 ώρες πτήσης και 13.500 πτήσεις.
Άρθρα που παραπέμπουν εδώ