Κλείσιμο

Παππούς και πάλι ο «Καβαλιέρε»

Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό «Chi» που μόλις κυκλοφόρησε (ιδιοκτησίας του ομίλου Μπερλουσκόνι), ο μεγαλύτερος γιος του Ιταλού πρωθυπουργού, Πιερσίλβιο, πρόκειται σύντομα να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά. Ετσι, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα αποκτήσει το έκτο εγγόνι του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο «Καβαλιέρε» δέχθηκε την είδηση με μεγάλο ενθουσιασμό και το οικογενειακό αυτό ευχάριστο νέο, τον βοηθά να αναρρώσει πιο γρήγορα, μετά την επίθεση που δέχθηκε, πριν από δύο εβδομάδες, από τον Μάσιμο Ταρτάλια στο Μιλάνο.

Ο Πιερσίλβιο Μπερλουσκόνι, 40 χρόνων, είναι υπεύθυνος του τηλεοπτικού ομίλου Μέντιασετ, και έχει ήδη μια κόρη, τη Λουκρέτσια, 20 ετών. Από το 2001, σύντροφός του είναι η τηλεπαρουσιάστρια Σίλβια Τοφανίν. Το ζευγάρι, πρόκειται σύντομα να μεταβεί στο Άρκορε, σε μία από τις βίλες της οικογενείας, για να επισκεφθεί τον Ιταλό πρωθυπουργό.

Το περιοδικό «Chi» προσθέτει ότι η Τοφανίν βρίσκεται στον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης.

Ο Πιερσίλβιο, υπερασπίσθηκε ανέκαθεν τον πρωθυπουργό -ιδίως το περασμένο καλοκαίρι- τονίζοντας ότι «έχει έναν ανοικτό χαρακτήρα και τον χαρακτηρίζει μια εγκάρδια συμπεριφορά, που κάποιες φορές, ίσως και εσκεμμένα, παρεξηγείται».

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τις τελευταίες ημέρες έχει περιορισθεί μόνον σε τηλεοπτικές παρεμβάσεις «από τηλεφώνου», αφού έχει καταστήσει σαφές ότι θα ξαναεμφανισθεί μπροστά στις κάμερες παρά «μόνον όταν εξαλειφθούν από το πρόσωπό του όλα τα σημάδια από την επίθεση που δέχθηκε στην ιταλική συμπρωτεούσα από τον Μάσιμο Ταρτάλια».
Πηγή: skai.gr