Κλείσιμο

Παράξενα κι όμως αληθινά

Αν έχεις τύχη... πήδα. Τύχη βουνό είχε ένας νεαρός ρώσος λάτρης της βότκας.

Αφού κατανάλωσε τρία μπουκάλια από το εθνικό ποτό της χώρας του, άνοιξε το παράθυρο της κουζίνας (ίσως για να πάρει αέρα) και βρέθηκε στο κενό.

Το διαμέρισμα ήταν στον πέμπτο όροφο και η βουτιά θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραία για τον 22χρονο Αλεξέι Ροσκόφ, αλλά είχε την τύχη με το μέρος του και δεν έπαθε ούτε γρατσουνιά.

Τη σκηνή παρακολουθούσε η σύζυγός του Γιεκατερίνα, η οποία μόλις είδε τον άνδρα της να πέφτει από ύψος 16 μέτρων, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Μετά από λίγα λεπτά όμως, ο είδε το σύζυγό της να μπαίνει ξανά στο σπίτι, σώος και αβλαβής.

Αμέσως άρχισε να του φωνάζει και αυτός μη αντέχοντας άλλο τη γκρίνια της γυναίκας του, αποφάσισε να βγει από το σπίτι, δια της συντόμου οδού και έτσι ξαναπήδηξε από το παράθυρο.

Ευτυχώς και τη δεύτερη φορά στάθηκε τυχερός. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πάθει μερικές μόνο αμυχές και του συνέστησαν να κόψει το ποτό.

Ο ίδιος λέει ότι γράφτηκε στους ανώνυμους αλκοολικούς της περιοχής του, ενώ σχετικά με τη διπλή πτώση του λέει ότι δεν ξέρει για ποιο λόγο έπεσε την πρώτη φορά, αλλά τονίζει ότι τη δεύτερη έπεσε για να γλιτώσει την κατσάδα της γυναίκας του.


Το τερπνόν μετά του ωφελίμου
Είναι γάτα ο γαμπρός με τη γραβάτα
. Όπως είναι γνωστό πενία τέχνας κατεργάζεται. Έτσι, ένας 26χρονος ρουμάνος, ο Τούντορ Σιόρα, αποφάσισε να γίνει κινητή διαφήμιση προκειμένου να βγάλει μερικά από τα έξοδα του γάμου του.

Σίγουρα δεν ήταν ο πρώτος που είχε αυτή την ιδέα, καθώς διαφημιστικά πλακάτ έχουν γίνει στο παρελθόν μέτωπα, κοιλιές εγκύων κτλ.

Εφόσον όμως θα ντυθεί που θα ντυθεί γαμπρός, είπε να κάνει κάτι πιο κοντά στο πνεύμα την ημέρας και πουλά ως διαφημιστικό χώρο τη γραβάτα του.

Μάλιστα έχει φτιάξει και
Ο νεαρός γαμπρός μάλιστα ελπίζει ότι εκτός από τα έξοδα του γάμου, θα τους μείνουν αρκετά για να πάρουν και ένα καινούργιο αυτοκίνητο.


Το γέλιο του βγήκε ξινό. Ολόκληρη επιχείρηση με διασώστες και ελικόπτερα στήθηκε στο χωριό Έλμσταϊν στη δυτική Γερμανία, προκειμένου να σωθεί ένας άνδρας τον οποίο σίγουρα βασάνιζε κάποιος απαγωέας.

Μία γυναίκα άκουσε τον άνδρα να ουρλιάζει, κάπου μέσα στο δάσος και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Πραγματικά, η αστυνομία εντόπισε ένα «ύποπτο» αυτοκίνητο με έναν άνδρα. Αμέσως, τον διέταξαν να απελευθερώσει τον όμηρο.

Τελικά, αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε κανένας όμηρος και ο άνδρας που ούρλιαζε ήταν ο ίδιος ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος πήγε στο δάσος για να διαβάσει με την ησυχία του ένα πολύ αστείο βιβλίο.

Από ότι φάνηκε όμως το βιβλίο παραήταν αστείο και το γέλιο του άνδρα ήταν κάπως ηχηρό, σε σημείο η γειτόνισσα να νομίζει ότι κάποιος υποφέρει.


Η γατούλα Τομ με τα κουτάβια της
Γατομαμά υιοθετεί κουτάβια
. Τυχερά μέσα στην ατυχία τους βρέθηκαν δύο κουταβάκια στην Κίνα.

Δυστυχώς η μητέρα τους πέθανε κατά τη γέννα, αλλά γρήγορα βρήκαν παρηγοριά στην αγκαλιά της γατούλας του σπιτιού, της Τομ, η οποία είχε επίσης γεννήσει την ίδια περίοδο.

Η ιδιοκτήτρια έβαλε τα δύο κουταβάκια έξω από το καλάθι της γάτα ελπίζοντας να μην τα διώξει, δεδομένου ότι με τη σκύλα μητέρα τους ήταν φίλοι.

Πραγματικά, τα κουταβάκια σκαρφάλωσαν στο καλάθι και από τότε έγιναν επισήμως παιδιά της γάτας, η οποία όχι μόνο τα ταΐζει και μάλιστα πριν ταΐσει τα γατάκια της, αλλά τα μαθαίνει να ανεβαίνουν στον καναπέ και να κυνηγούν ποντίκια.
Πηγή: Επιμέλεια: Δέσποινα Χριστοπούλου