Παράξενα κι όμως αληθινά

Πέρα από τον προϋπολογισμό του 2009 και τις μαραθώνιες διαβουλεύσεις για το σχέδιο στήριξης των τραπεζών, υπάρχουν και άλλες ειδήσεις...
Λίγο αστείες, λίγο περίεργες, σίγουρα όμως αρκετά ενδιαφέρουσες!




Θα πας στη δουλειά σου και θα πεις κι ένα τραγούδι!


Η αγάπη των Κινέζων για το καραόκε είναι γνωστή. Ένας κινέζος ταξιτζής λοιπόν, με επιχειρηματικό δαιμόνιο, αποφάσισε να συνδυάσει τη χαρά με την εργασία και έβαλε στο ταξί του σύστημα καραόκε.
Ο Φαν Ξιαομίνγκ επένδυσε περίπου 720 ευρώ σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα καραόκε, με τρεις επίπεδες οθόνες, 16 μεγάφωνα, αλλά και φώτα ντίσκο. Η επένδυσή του απέδωσε καρπούς, καθώς όπως λέει ο ίδιος, υπερηφανευόμενος για το μοναδικό ταξίκαραόκε του, οι δουλειές έχουν αυξηθεί πολύ.
Πολλοί πελάτες του ζητούν το τηλέφωνό του για να τον ξανακαλέσουν όταν θελήσουν ταξί, ενώ μερικοί του ζητάνε να... κάνει κύκλους για να αργήσουν να φτάσουν στον προορισμό τους και να τραγουδήσουν περισσότερο.
Πάντως, τονίζει ότι το τραγούδι δεν τον αποσπά από την οδήγηση και είναι σαν να άκουει ραδιόφωνο.
Εκείνος, αν και το όνειρό του ήταν να γίνει τραγουδιστής, τραγουδάει μαζί με τους άλλους ταξιτζήδες στα διαλείμματα.

Δάσκαλε που δίδασκες...

Αυτά παθαίνει κανείς....
Για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ συνελήφθη ένας υψηλόβαθμος αστυνομικός στο Τόκιο, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για... τους μεθυσμένους οδηγούς.
Ο αστυνομικός ήταν επικεφαλής μίας καμπάνιας που στόχο είχε να κρατήσει μακριά από τους δρόμους τους μεθυσμένους οδηγούς, μοιράζοντας φυλλάδια σε μπαρ και εστιατόρια, αλλά δεν έκανε τα λόγια του πράξη...
Οι συνάδελφοί του τον συνέλαβαν, αφού είχε τρακάρει με ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και είχε βγει εκτός δρόμου.
Δε χρειαζόταν καν να του κάνουν αλκοτέστ, γιατί μύριζε αλκοόλ από μακριά, ενώ δεν μπορούσε να περπατήσει σε ευθεία γραμμή.
Φυσικά, οι συνάδελφοί του χαρακτήρισαν την πράξη του αδικαιολόγητη...

Έπασχε από υπερβολική δόση Playstation

Όλα θέλουν μέτρο
Δεν είναι λίγο πράγμα για έναν πατέρα να βλέπει το παιδί του να μένει στήλη άλατος. Φυσικά το πρώτο πράγμα που κάνει, είναι να επισκεφθεί έναν γιατρό.
Έτσι έκανε και ο Λορέντζο, ο πατέρας ενός 13χρονου αγοριού, που είδε το γιο του ξαφνικά να μην αντιδρά, να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του και να μη μιλάει.
Οι γιατροί στο νοσοκομείο στην ιταλική πόλη Λέτσε νόμιζαν αρχικά ότι ο 13χρονος είχε πάθει εγκεφαλικό ή κάποια σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, αλλά τελικά κατάλαβαν ότι μόλις είχε τελειώσει από ένα μαραθώνιο παιχνίδι Playstation.
Το παιδί είχε αναπτύξει μία εγκεφαλική εμμονή με το Playstation και ξαφνικά, μόλις τελείωσε το παιχνίδι, έπαθε... black out.
Το καλό είναι ότι το κατάλαβε και ο ίδιος και ζήτησε από τον πατέρα του να ξεφορτωθεί το παιχνίδι...
Πηγή: Επιμέλεια: Δέσποινα Χριστοπούλου