Η Μελάνια υπέρ των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου λόγω... καπαρντίνας; pic

Νέα ευφάνταστη θεωρία συνωμοσίας είδε το φως της δημοσιότητας, με αφορμή τη… ραφή  της καπαρντίνας της «πρώτης κυρίας» Μελάνια Τραμπ! 

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου έβαλλε κατά ορισμένων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επειδή επέκριναν την Μελάνια για την καπαρντίνα που είχε επιλέξει για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου! Iσχυρίστηκαν ότι η ραφή στο πίσω μέρος της καπαρντίνας μοιάζει με... αεροπλάνο που πέφτει σε έναν από τους Δίδυμους Πύργους με ορισμένους χρήστες να ισχυρίζονται ότι έτσι έστειλε  μήνυμα υποστήριξης των τρομοκρατικών επιθέσεων!

Η Μελάνια, 49 ετών, βρέθηκε αντιμέτωπη με τα social media την Τετάρτη - οπότε συμπληρωνόταν η 18η επέτειος από τις τρομοκρατικές επιθέσεις - όταν ο πρόεδρος Tραμπ μοιράστηκε μια φωτογραφία μαζί της στο εθνικό μνημείο της Πενσυλβανίας για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που επιγράφεται «Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε 9.11.01»



Ορισμένοι από τους χρήστες  εφιστούν την προσοχή στη navy blue καπαρντίνα της Mελάνια, δημιούργημα του σχεδιαστή μόδας Ερβέ Πιέρ, το οποίο φέρει λευκές ραφές που μερικοί χρήστες των social media επιμένουν ότι… μοιάζουν με ουρανοξύστη. 

Σημειώνεται πάντως ότι η φωτογραφία είχε ληφθεί στην περυσινή επέτειο. Έκτοτε η καπαρντίνα με την «ύποπτη ραφή» είχε περάσει απαρατήρητο, μέχρι τη φετινή επέτειο. 

«Είναι γελοίο» σχολίασε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Στέφανι Γκρίσαμ, η οποία μέχρι πρότινος ήταν γραμματέας Τύπου της Μελάνια Τραμπ.

Θέλει ομολογουμένως… πολλή φαντασία για να σκεφθείς μια τέτοια θεωρία συνωμοσίας. 





Πηγή: skai.gr