Αν βρείτε 120.000 δολάρια στο λογαριασμό σας καλό θα ήταν να μη τα ξοδέψετε

Φανταστείτε ότι ξυπνάτε ένα πρωί και ανοίγοντας τον τραπεζικό σας λογαριασμό διαπιστώνετε ότι έχετε 120 χιλιάδες δολάρια.

Πριν κοιμηθείτε το προηγούμενο βράδυ δεν είχατε 120 χιλιάδες δολάρια, ούτε τις κερδίσατε κάπου, αλλά βρίσκονται ξαφνικά στο λογαριασμό σας.

Τι θα κάνατε με όλα αυτά τα χρήματα;

Θα αποπληρώνατε τα δάνεια σας, θα αγοράζατε ένα σπίτι, θα πηγαίνατε διακοπές ή μήπως θα τα ξοδεύατε σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο;

Ίσως βέβαια θα έπρεπε να καλέσετε την τράπεζα να μάθετε πώς βρέθηκαν όλα αυτά τα χρήματα στο λογαριασμό σας.

Ο Ρόμπερτ και η Τίφφανι Ουίλιαμς από το Μόντορσβιλ των ΗΠΑ πάντως δεν τηλεφώνησαν στην τράπεζα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όταν ένα διόλου φανταστικό ποσό ύψους 120.000 δολαρίων που προοριζόταν για μία επιχείρηση, εκταμιεύθηκε από λάθος ενός υπαλλήλου στο λογαριασμό τους, έσπευσαν να αγοράσουν ένα τροχόσπιτο, ένα SUV και ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις Αρχές είχαν μάλιστα την καλοσύνη να μοιράσουν και 15.000 δολάρια σε φίλους που είχαν ανάγκη τα λεφτά.

Συνολικά ξόδεψαν 100.000 δολάρια σε περίπου δυόμιση εβδομάδες.

Η τράπεζα ωστόσο κατάφερε να εκταμιεύσει τα χρήματα στο σωστό λογαριασμό στις 20 Ιουνίου και επικοινώνησε με το ζευγάρι, ενημερώνοντάς ότι όφειλαν να επιστρέψουν τα χρήματα.

Η 35χρονη Τίφφανι διαβεβαίωσε αρχικά την τράπεζα ότι επεξεργαζόταν από κοινού με τον σύζυγό της ένα πλάνο για την αποπληρωμή του ποσού, ωστόσο αμέσως μετά διέκοψε κάθε επικοινωνία.

Οι Ουίλιαμς συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν ξεχωριστά, παραδεχόμενοι ότι το ποσό που καταχράστηκαν δεν τους ανήκε, ωστόσο το ξόδεψαν!

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει πλέον τρεις κατηγορίες για κλοπή σε βαθμό κακουργήματος.
 
Εμφανίστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου την προηγούμενη εβδομάδα και κατέβαλαν εγγύηση 25.000 δολαρίων έκαστος προκειμένου να αφεθούν προσωρινά ελεύθεροι, ενώ βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου!
Πηγή: skai.gr από Wasighton Post