Εορτασμός Εθνικής Ημέρας Μουστάρδας με παγωτό Μουστάρδα

’λλος ένας περίεργος τρόπος να γιορτάσουν στην Αμερική την Εθνική Ημέρα Μουστάρδας έκανε την εμφάνισή του.

Τέρμα τα μπάρμπεκιου και οι αγώνες μπέιζμπολ για την συγκεκριμένη εθνική γιορτή. Πλέον θα γιορτάζεται με παγωτό με γεύση μουστάρδα. Για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα διατίθεται στα καταστήματα παγωτού Coolhaus.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της επιχείρησης, η κίνηση αυτή έγινε για να μπορέσουν να ενώσουν τις δύο μεγαλύτερες απολαύσεις των Αμερικανών, τη μουστάρδα και το παγωτό. Οι πιο γενναίοι πελάτες που θα θελήσουν να δοκιμάσουν το εν λόγω παγωτό θα λάβουν δώρο ένα μπισκότο πρέτσελ.

Για όσους, πάλι, δεν μπορούν να πάνε στο κατάστημα για να δοκιμάσουν αυτή τη νέα γεύση παγωτού, η επιχείρηση δημοσίευσε και την συνταγή του παγωτού μουστάρδα. Σε επέκταση, μάλιστα, των περίεργων γεύσεων, η επιχείρηση λάνσαρε και παγωτό με γεύση μπαλσάμικο και μασκαρπόνε, και τηγανιτό κοτόπουλο και βάφλες.

Ο δημοσιογράφος ’λεξ Ζάλμπεν δήλωσε πως αν και δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου παγωτού, στην πραγματικότητα είναι νοστιμότατο. Επιπλέον, όσοι δεν τολμούν να το δοκιμάσουν τουλάχιστον θα έχουν μια ωραία φωτογραφία για το Instagram.

Πηγή: CNN Greece