Δια πάσαν νόσον; Ρώσος μεγιστάνας «θεραπεύεται» σε τεράστια χύτρα (video)

«Θεραπεία δια πάσαν νόσον;» Μάλλον όχι… Ο λόγος για έναν ρώσο μεγιστάνα, διαβόητο για τις ομοφοβικές του θέσεις ο οποίος ισχυρίζεται ότι  βρήκε τον τρόπο αντιμετώπισης διάφορων ασθενειών, ο οποίος προφανώς είναι το… σιγανό βράσιμο.  

Mέσω του καναλιού του στο YouTube ο ρώσος φονταμενταλιστής Γκέρμαν Στερλιγκόφ εξηγεί ότι η συνταγή για τη θεραπευτική… σούπα του περιλαμβάνει βότανα και πολύ αλάτι. «Απλώς κάθεστε και το απολαμβάνετε» αναφέρει ο Στερλιγκόφ, ο οποίος είναι πολύ περήφανος για τη 200 ετών χύτρα του, φτιαγμένη «από αληθινό χαλκό, όχι σαν τις καινούργιες με βλαπτικά υλικά». 

Η τεράστια χύτρα κρέμεται σε εξίσου τεράστιες αλυσίδες που δείχνουν αρκετά δυνατές για να κρατήσουν και… δράκο του Game of Thrones. «Μπορεί να βράσει 500 λίτρα νερού» καυχιέται ο Στερλιγκόφ. 



Το βίντεο φαίνεται ότι γυρίστηκε στο αγρόκτημα του εκκεντρικού μεγιστάνα στα περίχωρα της Μόσχας. Ο ίδιος ο Στερλιγκόφ βρήκε θεραπεία για την ασθένεια της… φτώχειας κατά την πτώση της ΕΣΣΔ. 

Διευκρίνισε ότι δεν σκοπεύει να κρατήσει τη «θεραπευτική κατσαρόλα» για τον εαυτό του και κάλεσε όλους τους πιστούς να προσέλθουν για λίγο βράσιμο. Ωστόσο, επισήμανε ότι μόνο ένας ασθενής θα μπορούσε να γίνει αποδεκτός ανά ημέρα καθώς η απολύμανση του βραστήρα διαρκεί ώρες. Ο Στερλιγκόφ δεν αποκάλυψε το κόστος της διαδικασίας, αλλά πρόσφατα πουλούσε ένα απλό καρβέλι για…  10 δολάρια επειδή ήταν παρασκευασμένο από «αγνά συστατικά» από το αγρόκτημά του.

Ο επιχειρηματίας, ακολουθεί και κηρύσσει μια φονταμενταλιστική εκδοχή του Χριστιανισμού, που απορρίφθηκε από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Είναι επίσης γνωστός για τις ομοφοβικές του απόψεις, έχοντας αναρτήσει πινακίδες στο αγρόκτημά του με τις οποίες οι ομοφυλόφιλοι «δεν θα εξυπηρετούνται». Επίσης πουλούσε ραβδιά για «τη φυσική τιμωρία των άτακτων παιδιών».  Μάλλον ο ίδιος θα πρέπει να παραμείνει στη χύτρα για πολύ καιρό αν θέλει να θεραπευθεί «δια πάσαν νόσον…»

Πηγή: skai.gr