Προσπάθησε να φάει ζωντανό χταπόδι και τελικά «την έφαγε» αυτό (video)

Η εκδίκηση λένε πως είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, ωστόσο νεαρή Κινέζα Vlogger και η «φαεινή ιδέα» της  να παρουσιάσει στο κανάλι της στο youtube μια πρωτότυπη γαστριμαργική εμπειρία στο κοινό, απέδειξε πως μάλλον η εκδίκηση είναι ένα πιάτο… με χταπόδι…. Που επιτίθεται όταν επιχειρούν να το φάνε ζωντανό!

Απίστευτο ή όχι, αυτό ήταν που επιχείρησε να κάνει , σε ζωντανή μετάδοση, η αμφιλεγόμενη διαδικτυακή περσόνα, μην υπολογίζοντας ωστόσο πως εμπόδιο στα σχέδια της θα στεκόταν το ίδιο το χταπόδι.

Το βίντεο που γρήγορα έγινε viral αποτυπώνει την, όπως δηλώνει, φανατική ψαροφάγο Vlogger,  με το χταπόδι να έχει απλώσει τα πλοκάμια του στο πρόσωπο της, αρπάζοντας με τις βεντούζες του το δέρμα της.

Έντρομη ξεσπά σε κλάματα προσπαθώντας να ξεκολλήσει το μαλάκιο το οποίο έχει γαντζωθεί πεισματικά στο κεφάλι της  και της γδέρνει το μάγουλο, σε μια ουσιαστική επίδειξη του τι σημαίνει «στιγμιαίο κάρμα»

Η κυριολεκτικά αδηφάγος vlogger πάντως μάλλον είναι εκτός των άλλων και αμετανόητη αφού δηλώνει αποφασισμένη να επαναλάβει το πείραμα της στο μέλλον.


Πηγή: skai.gr