Βρήκαν τέσσερις μέλισσες στο μάτι 28χρονης. Τρέφονταν από τα δάκρυά της!

Τέσσερις μικροσκοπικές μέλισσες ανακάλυψαν οι γιατροί μέσα κάτω από το βλέφαρο μιας Ταϊβανέζας η οποία πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στο μάτι. 

Το μάτι της 28χρονης γυναίκας είχε πρηστεί και εκείνη πίστευε ότι επρόκειτο για μια απλή μόλυνση αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν κάτι πολύ διαφορετικό...!

Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη χώρα.

Σύμφωνα με τους οφθαμλιάτρους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Φουγίν οι μέλισσες εκτρέφονταν από τα δάκρυα της άτυχης γυναίκας η οποία αναμένεται να αναρρώσει σύντομα πλήρως, μετά την μικροσκοπική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. 

Οι μέλισσες μπήκαν στο μάτι της όταν εκείνη ήταν στο νεκροταφείο για να φροντίσει το μνήμα ενός συγγενή της και ξεχορτάριαζε. Σκέφτηκε ότι το τσούξιμο που ένιωσε οφειλόταν στο χώμα που μπήκε στο μάτι της. Όταν όμως το πρόβλημά της δεν υποχωρούσε αλλά αντίθετα, εντάθηκε, αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο.
  
Το συγκεκριμένο είδος μέλισσας, οι «sweat bees» είναι μικρό σε διαστάσεις και προσελκύεται από τον ανθρώπινο ιδρώτα και τα δάκρυα. Οι μέλισσες αυτές είναι επιθετικές και τσιμπούν μόνο εάν προκληθούν.

Η 29χρονη φαίνεται πως ήταν πολύ τυχερή που δεν έτριψε τα μάτια της, καθώς αυτό θα μπορούσε να της στοιχίσει ακόμα και την όρασή της, σύμφωνα με τους γιατρούς της. 

Πηγή: skai.gr