Οδηγός ψέκασε στο στόμα του αποσμητικό σώματος για να μπερδέψει το αλκοτέστ

Να ψεκάσει στο στόμα του αποσμητικό για τις μασχάλες αποφάσισε ένας μεθυσμένος οδηγός στη Νότια Καρολίνα, των ΗΠΑ, θεωρώντας πως έτσι θα κατάφερνε να μπερδέψει το μηχάνημα για το αλκοτέστ, ώστε οι ενδείξεις να μην «μαρτυρήσουν» την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ στην οποία είχε προβεί, παραπλανώντας έτσι την τροχαία .

Ειδικότερα ο Εφρεν Μένσια Ραμίρεζ, 49 ετών, προσπάθησε να προσπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα περιπολικό όχημα που πορευόταν δίπλα του και να αλλάξει λωρίδα, όταν προς απελπισία του αντιλήφθηκε το προειδοποιητικό σήμα των αρχών για να κάνει δεξιά.

Τότε, συνειδητοποιώντας πως το να γλυτώσει το αλκοτέστ μάλλον θα ήταν αδύνατο ο 49χρονος αποφάσισε να «παίξει το τελευταίο του χαρτί».

Άρπαξε ένα αποσμητικό σπρέι για το σώμα που βρήκε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και ψέκασε μέσα στο στόμα του… ελπίζοντας πως η δροσιά και φρεσκάδα που υποσχόταν το προϊόν θα μπορούσε να καλύψει την μυρωδιά αλλά ακόμη και τα ίχνη του αλκοόλ .

Πέραν από τους προφανείς κινδύνους του όμως το… ευφάνταστο σχέδιο μάλλον δεν κρίνεται και τόσο ευφυές αφού ο «σατανικός» Ραμίρεζ, δεν σκέφτηκε πως τα αποσμητικά περιέχουν σε μεγάλες ποσότητες οινόπνευμα!

Έτσι ο 49χρονος όχι μόνο δεν γλύτωσε τον βαρύ πέλεκυ του προστίμου, αφού είχε καταναλώσει το διπλάσιο από το επιτρεπτό όριο, αλκοόλ, αλλά κατέληξε σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση.

Πηγή: LAD BIBLE