Έφτιαξε αυτοσχέδιο ιδιωτικό πάρκινγκ σε πλατεία – Την αφαίρεσε μετά το σάλο

Το γύρο της Ελλάδας έκαναν εικόνες από την Κομοτηνή, όπου άγνωστος κάτοικος είχε μετατρέψει μία μικρή πλατεία σε... ιδιωτικό πάρκινγκ.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στη σχετική φωτογραφία (σ.σ από τον κ. Δάμωνα Δαμιανό) στην μικρή πλατεία Διονυσίου, που βρίσκεται μία ανάσα από το κέντρο της Κομοτηνής, άγνωστος κάτοικος είχε αποφασίσει ότι το πλακόστρωτο της μικρής αυτής πλατείας είναι η ιδανική θέση για το όχημά του. Έτσι, έβαλε σε δύο σημεία τσιμέντο ώστε και να δημιουργήσει ράμπα, και να παρκάρει χωρίς... να χαλάει το όχημά του(!)

Η εικόνα που δημοσιεύτηκε στο facebook έγινε γρήγορα ένα από τα πρώτα αντικείμενα συζήτησης στην Κομοτηνή και έκανε επίσης γρήγορα τον γύρο της Ελλάδας μέσω social media. Αρμοδίως ενεργοποιήθηκε η αντιδημαρχία, όπως σημείωσε στον "Χ" ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Μουρτίδης. Συνεργείο βρέθηκε στο σημείο, προκειμένου να αφαιρέσει το τσιμέντο, αλλά βρέθηκε μπροστά σε μία απρόσμενη εικόνα. Το τσιμέντο, όπως φαίνεται  φωτογραφίες της Τετάρτης, είχε γίνει "καπνός".

Μάλλον, έστω και την τελευταία στιγμή και μετά την δημόσια κατακραυγή, ο άγνωστος αυτός δημότης αντελήφθη ότι ο δημόσιος χώρος δεν είναι μόνο για δική του χρήση και ότι ακόμη και οι μικρότερες πλατείες δεν είναι θέσεις πάρκινγκ...


Πρίν...


Μετά...



Πηγή: xronos.gr