Ο Γιούρι Γκέλερ υπόσχεται ότι θα αποτρέψει το Brexit με τηλεπάθεια...!

Με τηλεπάθεια υπόσχεται ο διάσημος Γιούρι Γκέλερ ότι θα αποτρέψει το Brexit, σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο ίδιος σε ανοιχτή επιστολή του προς την Τερέζα Μέι.

Ο Ισραηλινός μάγος και τηλεπαρουσιαστής γράφει στην επιστολή πως ένιωσε πολύ έντονα πως οι περισσότεροι Βρετανοί εναντιώνονται στο Brexit και υποσχέθηκε πως μέσω τηλεπάθειας θα σταματήσει την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Νιώθω πολύ έντονα πως οι περισσότεροι Βρετανοί δε θέλουν Brexit. Σας αγαπώ πάρα πολύ αλλά δε θα σας επιτρέψω να οδηγήσετε τη Βρετανία στο Brexit. Όσο και να σας θαυμάζω, θα σας σταματήσω δια της τηλεπάθειας να κάνετε κάτι τέτοιο. Πιστέψτε με είμαι ικανός να το κάνω. Πριν προχωρήσω σε αυτό το δραστικό μέτρο, σας ζητώ να σταματήσετε αμέσως τη διαδικασία του Brexit όσο έχετε ακόμα τη δυνατότητα» έγραψε.

O Γκέλερ ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Ισραήλ, στο παρελθόν ζούσε στο Σόνινγκ, μια κωμόπολη εντός της εκλογικής περιφέρειας στην οποία είχε εκλεγεί η Τερέζα Μέι ως βουλευτής. Στην επιστολή του ο Γκέλερ λέει πως γνωρίζει την Βρετανίδα πρωθυπουργό εδώ και 21 χρόνια και πως εκείνη τον είχε επισκεφτεί στο σπίτι του.

Προσθέτει πως τρία χρόνια πριν γίνει πρωθυπουργός είχε προβλέψει τη νίκη της όταν της έδειξε το κουτάλι του Γουίνστον Τσόρτσιλ που υπήρχε στην Κάντιλάκ του και της ζήτησε να το αγγίξει.

Επίσης ο Γκέλερ γράφει πως χρησιμοποιεί «τη δύναμη του μυαλού» του ώστε να διασφαλίσει πως «ο Τζέρεμι Κόρμπιν δε θα πάρει ποτέ τα κλειδιά της πρωθυπουργικής κατοικίας στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο Γκέλερ έγινε διάσημος τη δεκαετία του 1970 με ένα show που βασιζόταν στις υποτιθέμενες μαντικές και τηλεπαθητικές ικανότητες του, οι οποίες πάντως δοκιμάστηκαν ως μέθοδοι ακόμα και από τη CIA.

Είναι περισσότερο γνωστός για το κόλπο με το λύγισμα του κουταλιού μέσω των τηλεπαθητικών ικανοτήτων του.
Πηγή: skai.gr