Πάστορας ανασταίνει νεκρό και το τρολάρισμα στο twitter πάει σύννεφο (vid)

Διαδικτυακή υστερία έχει προκαλέσει η κίνηση ενός πάστορα στη Νότια Αφρική ο οποίος «ανέστησε», κατά τη διάρκεια της κηδείας του, έναν νεκρό υποτίθεται άντρα.


Το βίντεο κυκλοφόρησε το περασμένο σαββατοκύριακο και σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε viral στα social media, με τους χρήστες του διαδικτύου να καταγράφουν σε βίντεο τις δικές τους στιγμές νεκρανάστασης.

Μέσα σε ελάχιστες μόλις ώρες το hashtag #ResurrectionChallenge σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις του twitter με τους χρήστες να καταθέτουν στο διαδίκτυο τα ευφάνταστα τους σενάρια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι επακολούθησε είναι το βίντεο που έχει αναρτηθεί στο twitter και απεικονίζει μία ολόκληρη σχολική τάξη να «ανασταίνεται» έπειτα από εντολή του δασκάλου τους, ο οποίος για τις ανάγκες του γυρίσματος, εκτελεί χρέη πάστορα.

Σε άλλο βίντεο, μία παρέα παιδιών ετοιμάζεται να φάει το κοτόπουλο που μόλις έχει βράσει, ωστόσο το κοτόπουλο έχει διαφορετική άποψη καθώς αναστήθηκε και πετάχτηκε από την κατσαρόλα!

Άλλοι πάλι έφτασαν στο σημείο να αναρωτιούνται: Αυτός ο πάστορας μας παρακολουθούσε να θάβουμε τον Μαντέλα και παρέμεινε σιωπηλός;
Τρία γραφεία τελετών που ισχυρίζονται ότι παραπλανήθηκαν από υποτιθέμενους συγγενείς του υποτιθέμενου νεκρού ενεπλάκησαν στην τελετή, χωρίς ωστόσο να φαίνεται να διασκεδάζουν τόσο με την υπόθεση, καθώς προσανατολίζονται να κινηθούν νομικά κατά του πάστορα.