Καναδάς: Πέταξε καρέκλα από μπαλκόνι κτιρίου σε αυτοκινητόδρομο (video)

Η αστυνομία του Τορόντο γνωστοποίησε χθες ότι ερευνά το περιστατικό με πρωταγωνίστρια γυναίκα, η οποία πετάει μια καρέκλα από το μπαλκόνι ενός πολυώροφου κτηριακού συγκροτήματος. Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα και έγινε viral.

Το βίντεο φέρει τον υπότιτλο «Καλημέρα» (Good Morning). Σε αυτό πρωταγωνιστεί μία γυναίκα με μακριά, ξανθά μαλλιά, ντυμένη στα μαύρα, η οποία παίρνει μια καρέκλα από το μπαλκόνι, όπου βρίσκεται, κατόπιν ρίχνει μια ματιά προς τα κάτω κρατώντας την καρέκλα. Στη συνέχεια, αφού κοιτάζει προς την κάμερα, φαίνεται να μιλάει προς τον φακό προτού γυρίσει προς το κενό και πετάξει την καρέκλα κάτω από το μπαλκόνι.

Η καρέκλα πέφτει σε αυτοκινητόδρομο, με έντονη κυκλοφοριακή κίνηση, αν και η αστυνομία ανέφερε ότι η καρέκλα τελικά «προσγειώθηκε» στην είσοδο του συγκροτήματος. Κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό, που συνέβη το Σάββατο, όπως είπε ο Ντέιβιντ Χόπκινσον, ο εκπρόσωπος Tύπου της αστυνομίας του Τορόντο.

Το βίντεο μαγνήτισε το ενδιαφέρον των χρηστών του Reddit, οι οποίοι διατύπωσαν την ανησυχία τους για τις επιπτώσεις που θα μπορούσαν να υπάρξουν για την ασφάλεια των πολιτών.
Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Tύπου της αστυνομίας,
που δήλωσε «εξοργισμένος» από το συμβάν, η γυναίκα πέταξε επίσης και άλλα αντικείμενα από το μπαλκόνι, αν και στο βίντεο καταγράφεται μονάχα η καρέκλα.

Οι Αρχές ενδέχεται να ασκήσουν δίωξη σε βάρος της με την κατηγορία της δημόσιας όχλησης, της φθοράς ξένης περιουσίας και της απειλής ανθρώπινης ζωής. Απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να βοηθήσουν στο να αναγνωριστεί η δράστης.