Αν φοβάστε μήπως χάσετε τα ακουστικά σας, κάντε τα σκουλαρίκια

Viral έγινε το βίντεο που πόσταρε στο Twitter, η 22χρονη Gabrielle Reilly: ένα ζευγάρι ακουστικά AirPod ως σκουλαρίκια!

Το βίντεο αναρτήθηκε στις 26 Ιανουαρίου και από τότε έχει πάρει πάνω από 200.000 like, έχει γίνει retweeted 47.000 φορές, και έχει περισσότερα από 1.500 σχόλια.

Η Gabrielle παρουσιάζει, στο 14 δευτερολέπτων βίντεο, τα χειροποίητα σκουλαρίκια της - προσάρμοσε σκουλαρίκι στην άκρη κάθε ακουστικού που έχει σχεδιάσει η Apple - και κουνάει το κεφάλι της φορώντας τα για να δείξει πόσο ασφαλή είναι στην καινούργια εκδοχή τους.

Το βίντεο συνοδευόταν από υπότιτλο «Έφτιαξα airpod σκουλαρίκια Imaoooo δεν ήθελα να το ποστάρω εωσότου έχω καλύτερες φωτογραφίες, αλλά όπως και να 'χει, να το».

Η Gabrielle εξήγησε ότι ο λόγος που αποφάσισε να φτιάξει τα σκουλαρίκια είναι ότι δεν ήθελε να ριψοκινδυνεύσει να χάσει τα ασύρματα ακουστικά.

«Αρνούμαι, παντελώς αρνούμαι να τα χάσω. Η γάτα μου "έφαγε" δυο ζευγάρια Beats bluetooth ακουστικά, και όλα τ' άλλα ακουστικά μου.

Άρα, πήρα τα AirPod γιατί δεν έχουν σύρμα να μασήσει, αλλά εξακολουθούσα να χρειάζομαι κάτι να τα συνδέω. Κι έφτιαξα τα ακουστικά. Κι έφτιαξα επίσης ένα αλυσιδωτό κολιέ που χρησιμοποίησα για να τα συνδέσω.

Μου πήρε περίπου μία ώρα να φτιάξω τα σκουλαρίκια γιατί έπρεπε να κατασκευάσω το τμήμα που συνδέει τα AirPod στα σκουλαρίκια» αφηγείται η Gabrielle Reilly.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ