Ούτε στο ποδόσφαιρο: Το «μαγικό άγγιγμα» αστυνομικού σε ταξιτζή (βίντεο)

Για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες από τους οδηγούς ταξί στη Μαδρίτη. Οι Ισπανοί οδηγοί ταξί διαμαρτύρονται για την κυριαρχία εφαρμογών όπως το Uber και το Cabify, ζητώντας από τις αρχές τη ρύθμιση του κλάδου. 

Την παράσταση όμως κλέβει ένα βίντεο από τις διαμαρτυρίες που διαμοιράστηκε αστραπιαία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό, ένας από τους οδηγούς ταξί εμφανίζεται να περπατάει, όταν ένας αστυνομικός των ισπανικών μόλις που τον ακουμπά για να του συστήσει ή να του δείξει κάτι. Η αντίδραση του ταξιτζή ούτε στο… ποδόσφαιρο μήτε στο θέατρο! Σαν να έχει δεχθεί γροθιά από τον Μάικ Τάισον, ο συμπαθής επαγγελματίας κάνει ένα θεαματικό πλονζόν στο πεζοδρόμιο μπροστά στον σαστισμένο αστυνομικό. Οσκαρική ερμηνεία… 

Το βίντεο με το «μαγικό άγγιγμα» του αστυνομικού μαγνητοσκοπήθηκε τη Δευτέρα και έχει διαμοιραστεί χιλιάδες φορές, με σαρκαστικά σχόλια όπως «άγρια αστυνομική επίθεση», «βαρβαρότητα», «ξυλοφόρτωμα», «όχι στη βία της αστυνομίας» και «ταξιτζής ή ποδοσφαιριστής;». 

Μάλιστα, ένας χρήστης των social media έβαλε και ένα παρόμοιο περιστατικό «αεροχτυπήματος», αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές… γάτες. 

Τα απολαυστικά βίντεο

 

 

 

Πηγή: skai.gr