Ο συγγραφέας που προβλέπει ότι το τέλος του κόσμου έρχεται τον Δεκέμβρη

Το 2019 είναι εδώ αλλά μερικοί άνθρωποι σίγουρα δεν νιώθουν αισιοδοξία για αυτό.

Ένας εξ αυτών είναι αναμφισβήτητα και ο David Montagne, ο οποίος ήδη από το 2013, συνέγραψε το βιβλίο « Συντέλεια και 2019: Το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας και η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την μέρα της κρίσης.»

Αν λοιπόν αδημονείτε για τις προκλήσεις της νέας χρονιάς, ο David μάλλον θα σας στενοχωρήσει αφού σύμφωνα με την πληθώρα αποδείξεων που έχει συγκεντρώσει, το 2019 είναι το τελευταίο έτος της ανθρωπότητας, όλοι είμαστε καταδικασμένοι, και τον Δεκέμβρη ο θεός θα βρεθεί επί γης προκειμένου να κρίνει τα πεπραγμένα μας.

Όλα έχουν να κάνουν με τις θέσεις των αστεριών, σε αρχαίους θρύλους, βιβλικές γραφές και λαικές δοξασίες των Μάγιας, περιγράφεται μια συγκεκριμένη φάση ευθυγράμμισης αστεριών.

Με την εκμετάλλευση της τεχνολογίας και την χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε πως η εν λόγω ευθυγράμμιση θα συντελεστεί φέτος το Δεκέμβριο.

Στην ιστοσελίδα του, ο Montaigne περιγράφει μάλιστα μια επταήμερη περίοδο, που αρχίζει στις 21 Δεκεμβρίου και τελειώνει στις 28 Δεκεμβρίου, σηματοδοτώντας το τέλος της ανθρωπότητας.

21 Δεκεμβρίου 2019 - Όταν ξεκινά η Επταετία και η εβδομάδα του Ουρανού Γάμου.

26 Δεκεμβρίου 2019 - Όταν η νύφη δέχεται το δαχτυλίδι από τον Νυμφίο

28 Δεκεμβρίου 2019 - Ο γάμος τελειώνει την Ημέρα της Κρίσεως

Την στιγμή της τελικής κρίσης οι πόλοι της γης θα περιστραφούν, ο κόσμος όπως τον ξέρουμε θα τελειώσει και ένας νέος θα γεννηθεί στην θέση του.(Όπως αναφέρει σε άλλο του βιβλίο.) 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Montaigne προέβλεψε στο παρελθόν ότι ο αντίχριστος θα έρθει στη Γη στις 6 Ιουνίου 2016 έχοντας ισχυριστεί κατά καιρούς ότι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα!

Και ο Montaigne δεν είναι ο πρώτος που ισχυρίζεται πως οι Μάγιας έχουν προβλέψει το τέλος των ημερών μας.

Την ίδια άποψη έχει και ο Ronald Weinland, με την διαφορά του ότι τοποθετεί την συντέλεια στις 9 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Σε κάθε περίπτωση ο Weinland, έχει χάσει μεγάλη μερίδα του κοινού του έχουν, αφού οι προβλέψεις του για Αρμαγεδδώνα το 2011, το 2012 και το 2013 διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Από την άλλη, και ο Ρασπούτιν που πέθανε το 1916 ισχυρίστηκε ότι ο Ιησούς θα επιστρέψει στη Γη στις 23 Αυγούστου 2013. 

Αυτό φάνηκε επίσης μη ακριβές.

Τι έχει να πει άραγε η επιστήμη για όλα αυτά;

Γνωρίζουμε πως ο ήλιος θα μπει σε φάση υπερθέρμανσης λίγο πριν μια υποθετική συντέλεια, θα επεκταθεί και θα αφομοιώσει πλανήτες.

Αυτό αναμένεται να γίνει το πολύ στα επόμενα 5 δισεκατομμύρια χρόνια και θα μπορούσε να συμβεί μόλις σε 1 δισεκατομμύριο χρόνια από τώρα.

Η πρόσκρουση αστεροειδούς στην γη και ο αφανισμός έμβιων όντως, προβλέπεται πως σημειώνεται κάθε 500.000 χρόνια.

Ταυτόχρονα, υπαρκτό σενάριο αποτελεί και το τέλος της ανθρωπότητας λόγω μιας πολύ μεγάλης έκρηξης ηφαιστείου. 

Ηφαιστειακή δραστηριότητα τέτοιου μεγέθους λέγεται ότι συμβαίνει περίπου κάθε 50.000 χρόνια. 
Σε κάθε περίπτωση μάλλον πιθανότερο σενάριο είναι να εφεύρουμε κάποιο είδος εξωπραγματικού υπερόπλου χρησιμοποιώντας νανοτεχνολογία που θα μας σκοτώσει όλους. 

Αν αναλογιστούμε τι συμβαίνει στον κόσμο αυτή την στιγμή, σίγουρα θα καταλάβουμε εν τέλει πως η μεγαλύτερη απειλή για τον άνθρωπο είναι ο άνθρωπος!

Πηγή: mirror