Αυτές είναι οι πιο τρελές ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις σε μια Πρεσβεία

Ένας απελπισμένος, για χορτοφαγικά λουκάνικα, άνδρας απευθύνεται σε πρεσβεία στο Δελχί, έχοντας ακούσει ότι εκεί αποθηκεύονται προμήθειες.

Άλλος ζητά διαβεβαιώσεις πως στην Πολωνία δεν υπάρχουν βαμπίρ μετά την ιντερνετική του γνωριμία με Πολωνέζα που τον ρωτά τι ομάδα αίματος είναι.

Παραθεριστές απευθύνονται στην πρεσβεία προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια στην εύρεση νέου ξενοδοχείου, γιατί μια γάτα εισέβαλε και λέρωσε το κρεβάτι σε αυτό το οποίο βρίσκονταν μέχρι εκείνη την ώρα.

Μελλόνυμφοι ζητούν την οργάνωση του γάμου τους και ιδανικά ένα ταξίδι στο Βατικανό και συνάντηση με τον Πάπα.

Ανήσυχοι τηλεθεατές ζητούν μια γρήγορη ενημέρωση στις νεότερες εξελίξεις του τηλεοπτικού show Strictly Come Dancing.

Οι παραπάνω παράδοξες επιθυμίες- περιστατικά δεν είναι τίποτα άλλο από τα αιτήματα πολιτών που απευθύνονται σε Βρετανικές Πρεσβείες ανά τον κόσμο όπως αυτά δημοσιοποιήθηκαν από ρεπορτάζ του Guardian σήμερα.

«Δυστυχώς πρέπει να τονίσουμε ότι το υπουργείο Εξωτερικών δεν μπορεί να δώσει συμβουλές για βαμπίρ, άτακτες αδέσποτες γάτες ή εξελίξεις στο Strictly Come Dancing. Και η ικανότητά μας να φτιάξουμε λουκάνικα για χορτοφάγους παραμένει, δυστυχώς, ελλιπής» θα μπορούσε να είναι η απάντηση των εργαζομένων που καλούνται να διαχειριστούν τα απίστευτα-κι όμως αληθινά- τηλεφωνήματα επιδεικνύοντας πάντα ψυχραιμία και κυρίως ευγένεια, ειδικά όταν η κατάσταση «ξεφεύγει» ακόμη περισσότερο.

Όπως για παράδειγμα, όταν άνδρας στην Αργεντινή ζήτησε μια λίστα με γυναίκες που θα μπορούσε να παντρευτεί, η πολίτης ζητά να τον βοηθήσουν να καταλάβει την υπόθεση του «Braveheart»!
Πηγή: Guardian