Γιαγιά εμβολίζει οπλισμένους ληστές που προσπαθούν να της πάρουν το ΤζίπVID

Τα κατορθώματα μιας «σούπερ γιαγιάς» που δεν δίστασε να τα βάλει με δύο οπλισμένους ληστές που την σημάδευαν στο πρόσωπο, προκειμένου να της κλέψουν το αυτοκίνητο, αποτυπώθηκαν σε βίντεο κλειστού κυκλώματος στην Νότια Αφρική και κάνουν το γύρω του twitter.

Η ατρόμητη γιαγιά όχι μόνο δεν φοβήθηκε με τους δύο ληστές να την σημαδεύουν από τα παράθυρα οδηγού και συνοδηγού ταυτοχρόνως, αλλά με κινήσεις απόλυτης ψυχραιμίας έβαλε όπισθεν στο μεγάλων διαστάσεων τζιπ της και πάτησε γκάζι φεύγοντας πίσω.

Οι ληστές προσπάθησαν να παγιδεύσουν την ηλικιωμένη ακολουθώντας την μέχρι την αυλή της και παρκάροντας πίσω από το αυτοκίνητο της –για να εμποδίσουν την έξοδο- προκειμένου να κλέψουν το εντυπωσιακό 4χ4 όχημα που οδηγούσε.

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν μπορούσαν να προβλέψουν την αντίδραση της, η οποία και ήταν ,πατώντας τέρμα γκάζι, να εμβολίσει το όχημα τους.

Και επειδή μια φορά δεν ήταν αρκετή η γιαγιά προσπάθησε όχι απλώς να τρομάξει τους, πανικόβλητους πλέον ληστές που τρέπονταν σε φυγή, αλλά συνέχισε να χτυπά με την όπισθεν το όχημα τους, προκειμένου να τους διώξει.

Πηγή: Daily Mail
Πηγή: Daily Mail/skai.gr