Κλείσιμο

Zητάει διαζύγιο από τον άνδρα της γιατί φορά... σέξι γυναικεία εσώρουχα

Μια Τουρκάλα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από εννέα χρόνια γάμου με τον άνδρα της, με την αιτιολογία ότι η ζωή της έγινε αφόρητη αφότου ο σύζυγός της άρχισε να φοράει «σέξι» στρίνγκ  και καλσόν στο σπίτι.

Σύμφωνα με το συνήγορο της γυναίκας, ο οποίος μίλησε στην Hurriyet μετά την κατάθεση του διαζυγίου στο οικογενειακό δικαστήριο του Γκαζιοσμανσπάσα της Κωνσταντινούπολης, πριν από δυο χρόνια ο άτακτος σύζυγος άρχισε να βάζει μακιγιάζ και να φοράει γυναικεία ρούχα. 

«Όταν η πελάτισσά μου προσπάθησε να συζητήσει το θέμα, άσκησε βία εναντίον της»  είπε ο δικηγόρος. «Η πελάτισσά μου βρίσκεται σήμερα σε κατάθλιψη. Δεν θέλει να συνεχίσει τον γάμο της. Θέλουμε διαζύγιο και αποζημίωση 200.000 τουρκικών λιρών» (33.000 ευρώ).

Εν τω μεταξύ, ο σύζυγος κατέθεσε δική του μήνυση, ισχυριζόμενος ότι η γυναίκα «τον προσβάλει ρωτώντας αν είναι άνδρας ή όχι», ενώ αμφισβητεί και τη… γονιμότητά του.

«Η σύζυγός υπονοεί ότι ο πελάτης μου έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, προσπαθώντας να τον εκβιάσει με αυτόν τον ισχυρισμό» ανέφερε ο δικηγόρος του άνδρα κατά την κατάθεση της μήνυσης, ζητώντας διαζύγιο χωρίς αποζημίωση.

Πηγή: skai.gr