Έχασαν τον κατοικίδιο πύθωνα τους και τον βρήκαν σε... λεκάνη τουαλέτας

Ένας θηλυκός κατοικίδιος πύθωνας που αναζητούταν από τους ιδιοκτήτες του τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε χιλιόμετρα μακριά μέσα σε λεκάνη τουαλέτας.

Ο ιδιοκτήτης της… τουαλέτας Τζέιμς Χούπερ που κατοικεί στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, εντόπισε το ερπετό την Πέμπτη και θεώρησε αρχικά ότι κάποιος του κάνει φάρσα, ωστόσο στη συνέχεια διαπίστωσε ότι ο πύθωνας ήταν πραγματικός καθώς είδε τη γλώσσα του φιδιού να κινείται.

Ο Χούπερ, παρέα με τον συγκάτοικο του, Κένι Σπρούιλ χρησιμοποίησαν ένα καλάμι ψαρέματος προκειμένου να ξετρυπώσουν τον πύθωνα από την κρυψώνα του.

Στη συνέχεια ανήρτησαν σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, τις οποίες είδαν οι ιδιοκτήτες του ερπετού και έσπευσαν να παραλάβουν το… όχι και τόσο συνηθισμένο κατοικίδιο τους, όπως σημείωσε η υπεύθυνη για τον έλεγχο ζώων της Βιρτζίνια, Ρεμπέκα Φράνκλιν.

Ο θηλυκός πύθωνας εξαφανίστηκε πριν από δύο εβδομάδες και έκτοτε αναζητείτο, ενώ η Φράνκλιν πιστεύει ότι το φίδι είναι πιθανότερο να μπήκε στο σπίτι και να σκαρφάλωσε στην τουαλέτα, παρά να έφτασε σε αυτή ταξιδεύοντας μέσα από το αποχετευτικό σύστημα.

Πρόσθεσε τέλος, ότι ο πύθωνας ήταν ιδιαίτερα τυχερός που κατέληξε στα χέρια ανθρώπων που του φέρθηκαν καλά και δεν επιχείρησαν να τον σκοτώσουν.



Πηγή: skai.gr από ABC News