Ένας στους 10 νέους προτιμά να χάσει ένα δάκτυλο παρά το κινητό του

Ενας στους 10 νέους θα προτιμούσε να χάσει ένα δάχτυλο αντί να σταματήσει να χρησιμοποιεί το κινητό του , σύμφωνα με ερωτηματολόγιο της εφαρμογής Tappable, το οποίο και συμπλήρωσαν περισσότεροι από 500 νέοι ηλικίας 18-34 ετών...

Τα παράδοξα αποτελέσματα της έρευνας έρχονται να υπογραμμίσουν τα επίπεδα εθισμού στις έξυπνες ηλεκτρονικές συσκευές, για όσους γεννήθηκαν μεταξύ του 1980 και του 2000, αφού έστω και ένα φαινομενικά μικρό αλλά καθόλου αμελητέο ποσοστό νεολαίων είναι διατεθειμένο όπως φαίνεται να προβεί σε ιδιαιτέρως ανατριχιαστικές θυσίες.

Μάλιστα, συμμετέχουσα ( Τα στοιχεία της οποίας παρέμειναν ανώνυμα) στην έρευνα, σχολίασε πώς ο βαθμός εξάρτησης της από το κινητό τηλέφωνο είναι τέτοιος που δεν θα μπορούσε να φανταστεί πώς θα συνέχιζε να ζει, χωρίς αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η νεαρή κοπέλα είναι παρόλα αυτά σε θέση να αναγνωρίσει την αξία κι άλλων δραστηριοτήτων , όπως τα ταξίδια, οι φίλοι και το σεξ καθώς όπως αναφέρει… κάνουν την ενασχόληση με το κινητό ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και αλληλοσυνδέονται!

Το 38% των ερωτηθέντων πάντως, δεν φαίνεται διατεθειμένο να προβεί σε τόσο (κυριολεκτικά) αιματηρές θυσίες καθώς προτιμά να αποχωριστεί το αλκοόλ.

Παράλληλα, το 15% δηλώνει πρόθυμο να ασπαστεί τον… ασκητικό βίο, ξεχνώντας μια για πάντα το σεξ.

Πηγή: Mirrror
Πηγή: Skai.gr-Mirror