Πήγε να περάσει το δρόμο φορώντας τακούνια και την χτύπησε αμάξι ( Βίντεο)

Την ζωή της λίγο έλειψε να χάσει μια 22χρονη στο Μεξικό η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ διέσχιζε τρέχοντας αυτοκινητόδρομο στην πόλη Νογκάλες στο Μεξικό.

Η κοπέλα έχασε την ισορροπία της στην προσπάθεια να περάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, φορώντας...ψηλοτάκουνα στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Με την κοντινότερη διάβαση πεζών να βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων, η Μινέρβα ( όπως ονομάζεται η 22χρονη ) προσπάθησε να περάσει ανάμεσα από σταματημένα αυτοκίνητα λόγω της αυξημένης κυκλοφοριακής κίνησης.

Φτάνοντας στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας αντιλαμβάνεται το όχημα που έρχεται με ταχύτητα προς το μέρος της και στην προσπάθεια της να ακινητοποιηθεί, χάνει την ισορροπία της πέφτοντας στην άσφαλτο όπου και παρασύρεται κάτω από τον προφυλακτήρα του ΙΧ που προσπαθεί ανεπιτυχώς να ανακόψει την πορεία του.

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού μετέφεραν την κοπέλα σε νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού προκειμένου να της παραστούν οι πρώτες βοήθειες και γλίτωσε τα χειρότερα, με ένα κατάγματα σε πόδι και αγκώνα

Πηγή: skai.gr-Dailymail