Κλείσιμο

Τι μπορείτε να πάθετε αν μοιράζεστε το ίδιο αμάξι με την πρώην σας (βίντεο)

Περιγράψτε τη σχέση σας με μία λέξη: Περίπλοκη.

Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ταραχώδης σχέση ανάμεσα στην 24χρονη Patresha Isidore και τον 22χρονο Junior Francis, γονείς μία πεντάχρονης κόρης και πρωταγωνιστές ενός απίστευτου περιστατικού που διαδραματίστηκε στο Λόντερχιλ της Φλόριντα.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή το βράδυ, όταν το ζευγάρι διαπληκτίστηκε για το ποιος θα πάρει το αυτοκίνητο, το οποίο κατέχουν από κοινού.
  
Ωστόσο η Isidore, η οποία ισχυρίζεται ότι έπρεπε να παραλάβει την κόρη της από συγγενικό της πρόσωπο, κατάφερε να φτάσει πρώτη στο αυτοκίνητο και να το θέσει σε λειτουργία. Ο Francis πήδηξε στο καπό του αυτοκινήτου προκειμένου να ανακόψει την πορεία της Isidore, κάτι το οποίο ωστόσο δεν κατέστη αρκετό για να πείσει την 24χρονη.

Σύμφωνα με τον Daniel Midah, αυτόπτη μάρτυρα που κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό του, το ζευγάρι, καθ’ όλη τη διάρκεια της τρελής κούρσας συνομιλούσε στο κινητό, ενώ το όχημα κινούταν με ταχύτητα άνω των 100 χιλιομέτρων.
  
Παράλληλα, στις συνομιλίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία από το τηλεφωνικό κέντρο του κέντρου άμεσης δράσης, ο Francis ακούγεται να ζητά επανειλημμένως από την πρώην σύντροφό του να σταματήσει το όχημα.

«Κάνει ελιγμούς με το αυτοκίνητο και εγώ είμαι στο καπό του. Χρειάζομαι βοήθεια» ανέφερε στο τηλεφωνικό κέντρο του 911.

Ταυτόχρονα πολλοί άλλοι οδηγοί που έγιναν θεατές της τρελής αυτής κούρσας προσπάθησαν να παρέμβουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το περιστατικό έλαβε τέλος, σύμφωνα με τον Francis, όταν ο ίδιος κατάφερε τελικά να βγάλει το κλειδί από τη μίζα του αυτοκινήτου. Αμέσως μετά η 24χρονη οδηγός συνελήφθη.

Ύστερα από το συμβάν, ο Francis δεν θέλησε να απαγγείλει κατηγορίες εναντίον της μητέρας της κόρης του, ενώ παράλληλα, αρνήθηκε να δώσει ένορκη κατάθεση εγγράφως.

Ο Francis δήλωσε στο τοπικό ειδησεογραφικό δίκτυο «Local News» ότι δεν πίστευε ποτέ πως θα μπορούσε να συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο και πρόσθεσε:

«Αυτή η γυναίκα θα με σκοτώσει. Σκοπεύει πραγματικά να με εξοντώσει»

Πηγή: skai.gr