Κλείσιμο

Ο κόσμος καλύτερος χωρίς εσένα: Πυρά κατά της μάνας του στη νεκρολογία της!

Το αμάρτημα της μητρός μου… Τη νεκρολογία της θανούσας μητέρας του έγραψε ο γιος της κάτι διόλου παράξενο. Το παράξενο είναι ότι ο 58χρονος γιος παραγνώρισε τη ρήση «ο νεκρός δεδικαίωται» και έτσι έθαψε τη μάνα του μεταφορικά και κυριολεκτικά… Ο υιός έβγαλε στη φόρα τα «άπλυτα της μητρός του» μετά το θάνατον της σε αμερικανική εφημερίδα.

«Αυτός ο κόσμος είναι πολύ καλύτερος χωρίς την 80χρονης Κάθλιν Ντέμλοου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τζέι Ντέμλοου, εξηγώντας στην αγγλική εφημερίδα Daily Mail ότι η μητέρα του που πέθανε την Πέμπτη, ήταν ο λόγος που ο ίδιος και η αδελφή του, Τζίνα, είχαν δυσλειτουργική παιδική ηλικία μετά την εγκυμοσύνη της Kάθλιν από τον… κουνιάδο της.



Ένα απόσπασμα της νεκρολογίας τα λέει… όλα: «Παντρεύτηκε τον Ντένις Ντέμλοου το 1957 και έκανε δύο παιδιά τη Τζίνα και τον Τζέι. Το 1962 έμεινε έγκυος από τον κουνιάδο της Λιλ Ντέμλοου και μετακόμισε στην Καλιφόρνια.

"Παράτησε τα παιδιά της, Τζίνα και Τζέι που μετά μεγάλωσαν με τους γονείς της (…) Απεβίωσε στις 31 Μαΐου 2018 στο Σπρίνγκφιλντ και τώρα θα αντιμετωπίσει την κρίση. Δεν θα λείψει στη Τζίνα και στον Τζέι, και κατανοούν ότι αυτός ο κόσμος είναι καλύτερος χωρίς αυτήν».


Αν σκοτώσεις την υπόληψη κάποιου λένε πώς τον σκοτώνεις δεύτερη φορά. Και ο υιός Τζέι (φωτό κάτω) έκανε ακριβώς αυτό, έχοντας την τελευταία λέξη...

Jay Dehmalo

Πηγή: skai.gr