Κλείσιμο

Λονδίνο: Επίθεση ποδηλάτη με μαχαίρι «Ράμπο» σε οδηγό που τον «έκλεισε» (video)

Κρατώντας ένα μαχαίρι που θύμιζε εκείνο του Ράμπο, στην ομότιτλη ταινία, ένας ποδηλάτης επιχείρησε να ζητήσει τον λόγο από 19χρονο οδηγό που τον έκλεισε και παραλίγο να τον ρίξει στο Κρόιντον του νότιου Λονδίνου. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε οδηγός άλλου οχήματος το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, ο ποδηλάτης κινείται κανονικά όταν ξαφνικά ο οδηγός ενός μπλε Golf βγαίνει από τη λωρίδα του και τον «κλείνει». 

Ο ποδηλάτης αρχικά αφήνει το ποδήλατο να πέσει στο έδαφος και στη συνέχεια βγάζει από το μπουφάν του ένα μεγάλο μαχαίρι, χτυπώντας και σπάζοντας το τζάμι της πλευράς του συνοδηγού του οχήματος.

Έντρομος ο οδηγός του Golf, ο οποίος είχε προσπαθήσει με μανούβρες να αποχωρήσει, βγαίνει από το αυτοκίνητό του και τρέχει να ξεφύγει από τον οπλισμένο με μαχαίρι ποδηλάτη. 

Σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός του Golf επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα στο αυτοκίνητό του καθώς ο ποδηλάτης είχε αποχωρήσει. Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο αν ποδηλάτης και οδηγός, γνωριζόντουσαν και είχαν «προηγούμενα». 

Πηγή: skai.gr