Παίζοντας με το θάνατο: Σαουδάραβας πέφτει μπροστά σε νταλίκα (βίντεο)

Ανατριχίλα προκαλεί η απόφαση ενός Σαουδάραβα να κάνει άλμα μπροστά σε μια νταλίκα που αυτή έχει αναπτύξει ταχύτητα. Ο άγνωστος νέος, αποφάσισε να διεκδικήσει ρόλο κασκαντέρ και να παίξει με το θάνατο, προκαλώντας ταυτόχρονα τρόμο στον οδηγό.

Το βίντεο της αποκοτιάς του νεαρού, που διαδόθηκε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της χώρας και δεν είναι ψεύτικο, δείχνει τον ανόητο νεαρό να έχει ανέβει στο καπό του παρκαρισμένου οχήματός του, και ξαφνικά να πετάγεται στο δρόμο του νταλικέρη που έντρομος αρχίζει να κορνάρει. Ο νεαρός αποφεύγει τελευταία στιγμή το θάνατο με σχεδόν χορευτικές κινήσεις.



Η σαουδαραβική αστυνομία συνέλαβε τον… επίδοξο κασκαντέρ, το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη, αλλά φέρεται να είναι έφηβος.

Η σαουδαραβική Γενική Διεύθυνση Κυκλοφορίας επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό συνέβη σε αυτοκινητόδρομο της Μεδίνα και είπε ότι η υπόθεση είχε διαβιβαστεί στο γραφείο του εισαγγελέα. Προσέθεσε ότι με τα καμώματά του, ο απερίσκεπτος νέος έθεσε σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική του ζωή και τις ζωές άλλων.
Πηγή: skai.gr