Κλείσιμο

Στόρμι: Τα μαλλιά του Τραμπ έπαιζαν σαν μεθυσμένος παπαγάλος στο σεξ

Πιπεράτες λεπτομέρειες για την φερόμενη σεξουαλική συνεύρεσή της με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών έδωσε η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Σε συνέντευξη στο περιοδικό Penthouse, η Ντάνιελς – της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ – είπε πως τα μαλλιά του Ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα κυμάτιζαν «σαν μεθυσμένος παπαγάλος» κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σημείωσε όμως ότι η κόμη του κ. Τραμπ είναι πραγματική και δεν πρόκειται για περούκα.

Ερωτηθείσα εάν ο κ. Τραμπ έχει μικρό πέος απάντησε καταφατικά, αποφεύγοντας όμως να αποκαλύψει λεπτομέρειες. «Δεν θέλω να ντροπιάσω κανέναν», είπε.

Σύμφωνα με την Στόρμι Ντάνιελς, η γνωριμία με τον κ. Τραμπ έγινε το 2006 ενώ αυτή διαφήμιζε το πορνογραφικό στούντιο Wicked Pictures, με το οποίο συνεργαζόταν τότε.

Όπως είπε, είχαν καλή χημεία εξ αρχής, με τον μεγιστάνα να επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον για την επιχειρηματική πλευρά της πορνογραφικής βιομηχανίας.

Λίγες ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016 η Ντάνιελς έλαβε από τον προσωπικό δικηγόρο του κ. Τραμπ 130.000 δολάρια ως αντάλλαγμα για την υπογραφή συμφωνητικού εχεμύθειας.

Έχει μηνύσει τον κ. Τραμπ και τον δικηγόρο του, Μάικλ Κόεν, ζητώντας να αποδεσμευθεί από το συμφωνητικό ώστε να μιλήσει ελεύθερα για τη σχέση τους, ενώ ο συνήγορός της έχει αφήσει να εννοηθεί πως διαθέτει και οπτικοακουστικό υλικό.

Αρχικά ο κ. Τραμπ αρνούνταν κάθε γνώση της πληρωμής, αν και στη συνέχεια ο νέος δικηγόρος του Ρούντι Τζουλιάνι αποκάλυψε πως ο πρόεδρος έχει αποζημιώσει τον κ. Κόεν για τα 130.000 δολάρια που έδωσε στην Ντάνιελς.

Η Στέφανι Κλίφορντ έχει επίσης μηνύσει τον κ. Τραμπ για συκοφαντική δυσφήμηση.
Πηγή: skai.gr