Πραγματικότητα το πρώτο ξενοδοχείο μόνο για γάτες στο Ιράκ (βίντεο)

Πραγματικότητα αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο μόνο για γάτες στο Ιράκ. Στο ξενοδοχείο, που βρίσκεται στη Βάσρα του Ιράκ, οι γάτες μπορούν να χαλαρώσουν, κάνοντας ασκήσεις όπως στρέτσινγκ, να δουν τηλεόραση, να φάνε και να αναπτύξουν ποικίλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.



To ξενοδοχείο καταλαμβάνει μεγάλο τμήμα της κατοικίας του φοιτητή κτηνιατρικής Αχμάντ Ταχέρ, ο οποίος είναι φιλόζωος, με ιδιαίτερη αδυναμία, όπως είναι κατανοητό, στις γάτες. Το ξενοδοχείο του 26χρονου με την επωνυμία 4cats (Για γάτες) προσφέρει ακόμα άνετες κλίνες για τους τετράποδους φίλους μας, υγιεινό φαγητό, περιποίηση και περίθαλψη, αντί του ποσού των 4 ή 6 δολαρίων ημερησίως.



«Έκανα το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα» δηλώνει ο νεαρός, που με τη στάση του δείχνει ότι στην ταλαιπωρημένη από πολέμους χώρα υπάρχει χώρος και για τα τετράποδα…



Η ιδέα του Ταχέρ βρήκε απήχηση στο Ιράκ, και τώρα σχεδιάζει να επεκτείνει το ξενοδοχείο του ώστε να φιλοξενεί και άλλα ζώα πέραν των συμπαθών αιλουροειδών, όπως σκυλιά και πουλιά. «Αυτό το ξενοδοχείο έχει περισσότερο ανθρωπιστικό, όχι οικονομικό χαρακτήρα» εξηγεί.

Πηγή: skai.gr