CEO αναγκάζει υπαλλήλους τoυ να νιώσουν το βάρος του γυναικείου στήθους

Μπορεί κάποιοι άρρενες να θαυμάζουν μεγέθη σουτιέν όπως το 95D, όμως δεν γνωρίζουν ότι τα στήθη -ειδικά τα μεγάλα- μπορεί να αποτελούν αντικείμενο ενόχλησης για τις φαινομενικά τυχερές γυναίκες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ολλανδικής εταιρείας γυναικείων εσωρούχων PrimaDonna Ιγκνας Βαν Ντουρσελάρε, θέλει από τους υπαλλήλους του, τους άρρενες εννοείται, να νιώσουν τη… βαρύτητα των «αντικειμένων» του θαυμασμού τους. Και το εννοεί.

Έτσι ο Βαν Ντουρσελάρε χρησιμοποιεί έναν… πολύ κυριολεκτικό τρόπο για να κάνει τους υπαλλήλους του να αποκτήσουν ενσυναίσθηση των γυναικείων προβλημάτων (πόνοι στον αυχένα, στην πλάτη κλπ.) βάζοντάς τους βάρη γύρω από τους λαιμούς τους(!) Μια φορά το χρόνο τουλάχιστον, στην "E CUP DAY για άνδρες" (το μεγάλο νούμερο σύμφωνα με την αγγλοσαξονική μέτρηση).

Σύμφωνα με τον ευφάνταστο CEO, στόχος του είναι οι υπάλληλοί του να νιώσουν καλύτερα τις ανάγκες των προικισμένων πελάτισσών τους, καθώς κάθε στήθος μπορεί να ζυγίζει και 1 με 1,5 κιλό. Έτσι, οι υπάλληλοί του θα καταλάβουν ότι το γυναικείο στήθος χρειάζεται και καλή στήριξη…

Πηγή: skai.gr