Ιταλία: Πέρασαν τον Σάμιουελ Τζάκσον και τον Μάτζικ Τζόνσον για μετανάστες!

Για… μετανάστες πέρασαν το γνωστό (όπως φαίνεται όχι και τόσο γνωστό στην Ιταλία..) αστέρα του Χόλιγουντ Σάμιουελ Τζάκσον και το θρυλικό παίκτη του NBA Μάτζικ Τζόνσον πολίτες της γειτονικής χώρας!

Ο Τζάκσον και ο Τζόνσον παραθερίζουν στο γραφικό παραθεριστικό κέντρο Forte dei Marmi στη Βόρεια Ιταλία, και ντόπιοι τους πρόσεξαν να κάθονται σε ένα παγκάκι αφότου είχαν κάνει τα ψώνια τους. Γύρω από το παγκάκι βρισκόταν πλήθος από σακούλες από γνωστές μάρκες πολυτελείας, όπως Louis Vutton, Gucci και Prada.

Όταν εμφανίστηκαν φωτογραφίες των δυο ανδρών στα ιταλικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιοι Ιταλοί εξοργίστηκαν. Όπως φαίνεται, δεν πρέπει να υπάρχουν πολλοί οπαδοί του Χόλιγουντ ή του NBA στη χώρα, επειδή ο Τζάκσον και ο Τζόνσον άρχιζαν να αντιμετωπίζονται ως… μετανάστες.

Image result for Nina Moric
H επίσης αγανακτισμένη Nina Moric 

Πολλοί Ιταλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις αναρτήσεις τους εξέφρασαν την οργή τους για τη θέα δύο  «μαύρων μεταναστών» που όπως πίστευαν επωφελήθηκαν από ιταλικά χρήματα, μόνο και μόνο για να ψωνίσουν από ακριβές μπουτίκ. Οι εξοργισμένοι χρήστες συχνά ανέφεραν τα 35 ευρώ που καταβάλλουν οι Ιταλοί πολίτες για την υποδοχή των προσφύγων βάσει κοινοτικών ποσοστώσεων.

Η ιταλίδα (Κροατικής καταγωγής) μοντέλα Nina Moric, εντάχθηκε στη χορεία των αγανακτισμένων από τη φωτογραφία των «μαύρων μεταναστών». «Είναι πολύ δύσκολο να αντέξει κανείς να βλέπει την κατάχρηση των 35 ευρώ μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μόνο που ο Σάμιουελ Τζάκσον είναι πολυβραβευμένος ηθοποιός, και παραγωγός, στο Χόλιγουντ, και έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 100 ταινίες, ενώ ο έτερος «μαύρος μετανάστης με τα Prada», ο Έρβιν Μάτζικ Τζόνσον έχει κερδίσει σωρεία πρωταθλημάτων και διακρίσεων με τη φημισμένη ομάδα La Lakers…

Για να θυμηθούμε τη ρήση του Άλβερτ Αϊνστάιν: «Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες».
Πηγή: skai.gr