«Μονομαχία» Πολάκη - Καμπουράκη για το δικαίωμα στις μπαλωθιές

Σε σημαντικά γεγονότα για την οικογένεια ή την κοινότητα, οι πυροβολισμοί ήταν παραδοσιακά επιβεβλημένοι στην Κρήτη, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος απάντησε μέσω facebook στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη, μετά από την έκταση που έλαβε ο σχολιασμός μίας παλιάς φωτογραφίας του υπουργού, όπου φαίνεται να πυροβολεί στον αέρα.

Σε άρθρο γνώμης στο Protagon με τίτλο «Το πιστόλι στη χέρα», ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης υποστηρίζει πως ο κ. Πολάκης «ξεφτιλίζει λιγάκι το πιστόλι που βαστά», καθώς με το ίδιο χέρι έχει ψηφίσει τα προαπαιτούμενα μέτρα.

«Ε λοιπόν καλά θα κάνει ο Παύλος να την αποσύρει την φωτογραφία. Διότι –μεταξύ μας- ένα χέρι που κάθε βδομάδα υψώνεται για να υπερψηφίσει μνημόνια, παραμνημόνια, μελλοντικές προνομοθετήσεις, προαπαιτούμενα και ντροπιαστικές διορθώσεις των προαπαιτουμένων, το ξεφτιλίζει λιγάκι το πιστόλι που βαστά», γράφει ο Κρητικός Δημήτρης Καμπουράκης.

Απαντώντας στον Καμπουράκη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ξεκαθαρίζει πως η επίμαχη φωτογραφία είναι από γλέντι σε ταβέρνα στα Σφακιά, εξηγώντας πως οι βολές που έριξε ήταν προς την θάλασσα.

Όπως τονίζει ο κ. Πολάκης, δεν είχε πρόθεση να απαντήσει στον δημοσιογράφο αλλά «το σφακιανό του γονίδιο», δεν του επέτρεψε τελικά να μην το κάνει. «Το αν μου αξίζουν τα άρματα να τα βαστώ θα το αποφασίσει ο λαός στο τέλος της θητείας μας, όταν θα έχουμε βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια», γράφει χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ολόκληρη η απάντηση Πολάκη σε Καμπουράκη:

Πηγή: skai.gr - Πάνος Σάκκας