Πανικός για τρομοκρατία σε TGV – Ύποπτος ηθοποιός που απήγγειλε το ρόλο του

Σκηνές πανικού επικράτησαν την Τετάρτη, την επομένη της επίθεσης κατά αστυνομικού στην Παναγία των Παρισίων, σε ταχεία TGV που είχε ξεκινήσει από τη Μασσαλία με κατεύθυνση το Παρίσι.

Όταν ο ελεγκτής
της ταχείας άκουσε από έναν άνδρα που βρισκόταν στην τουαλέτα έναν ύποπτο μονόλογο που περιελάμβανε τις αγγλικές λέξεις «gun» (πιστόλι) και «weapon» (όπλο), φοβήθηκε το χειρότερο και σήμανε συναγερμό…

Το τρένο σταμάτησε εκτός προγράμματος στον σταθμό της Βαλάνς, ο άνδρας συνελήφθη από γάλλους στρατιώτες τον οποίο αποβίβασαν κακήν – κακώς από το συρμό και προσήχθη για ανάκριση στο τμήμα της Βαλάνς. Όμως άτυχος (ή μάλλον ανόητος…) άνδρας αποδείχθηκε πως είναι ένας… 35χρονος κωμικός που έκανε πρόβες για κάποιο έργο απλώς απαγγέλλοντας το ρόλο του!

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι προετοιμαζόταν για μια οντισιόν, και επέλεξε να κάνει εξάσκηση στο (γνωστό) μέρος για να μην ενοχλήσει τους συνεπιβάτες του στην πρώτη θέση.

Ο 35χρονος έχασε το τρένο, αλλά λογικά πρέπει να κέρδισε την εκτίμηση του ελεγκτή για την πειστική του παράσταση/ one man show.

Πάντως, (και) αυτή η ιστορία, δείχνει πόσο έχει επηρεάσει η τρομοκρατία την καθημερινότητα των ανθρώπων...

Πηγή: skai.gr