Άφησε ανανά σε έκθεση τέχνης και οι διοργανωτές τον πέρασαν για έκθεμα!

Ένας φοιτητής έβαλε σε προθήκη έναν ανανά που είχε αγοράσει σε έκθεση σύγχρονης τέχνης, και λίγο αργότερα διαπίστωσε ότι οι διοργανωτές τον μπέρδεψαν για… έργο τέχνης

Ο λόγος για τον 22χρονο Ρουέρι Γκρέιρι, από τη Σκωτία, που αγόρασε τον ανανά για να κάνει φάρσα σε έναν φίλο του, αλλά τον άφησε στην έκθεση, και αργότερα ανακάλυψε ότι οι διοργανωτές τον πέρασαν για... έργο τέχνης και τον τοποθέτησαν σε γυάλινη προσθήκη στο κέντρο μάλιστα της έκθεσης στο Πανεπιστήμιο Ρόμπερτ Γκόρντον!

Το αποτέλεσμα ήταν το φρούτο να μείνει στην έκθεση επί έξι ημέρες πριν τον απομακρύνουν. Ο Γκρέιρι είχε αγοράσει τον ανανά για να κάνει κάποια πλάκα στον κολλητό του αλλά η φάρσα αυτή απέτυχε, ωστόσο πέτυχε εκεί που δεν το… περίμενε! 

Someone left a pineapple at an art show and it got mistaken for art

«Δεν ξέραμε τι να κάνουμε με τον ανανά μέχρι που είδαμε μια κενή προθήκη. Αποφασίσαμε να δούμε για πόσο θα παρέμενε εκεί πριν τον απομακρύνουν» είπε. Μετά από τέσσερις ημέρες ο νεαρός επέστρεψε στην έκθεση και είδε ότι ο ανανάς είχε τοποθετηθεί στο κέντρο του χώρου και του είχαν προσθέσει γυάλινη προθήκη!

«Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε… Γελάγαμε επί 10 λεπτά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκρέιρι, και ποιος δεν τον πιστεύει; Ο ανανάς τελικά απομακρύνθηκε όταν οι διοργανωτές κατάλαβαν το λάθος τους! Όσο για τον φοιτητή; Στο Facebook έγραψε «έκανα τέχνη» και ποιος ξέρει; Ίσως μια καλλιτεχνική σταδιοδρομία ανοίγεται μπροστά του! 

Someone left a pineapple at an art show and it got mistaken for art
"Έκανα τέχνη" δηλώνει ο φοιτητής
Πηγή: skai.gr