Μωρό «κρατήθηκε» ως τρομοκράτης!

Τρελή περιπέτεια έζησε ένα βρέφος 3 μηνών καθώς του απαγορεύτηκε η επιβίβαση στο αεροπλάνο με προορισμό τη Φλόριντα, με την υποψία πως είναι τρομοκράτης!

Η οικογένεια με τον μικρό Χάρβεϊ Κένιον ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν από την Αγγλία προς τις ΗΠΑ όταν οι αρχές μετέφεραν το αγοράκι στην αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο επειδή ο παππούς του, Πολ Κένιον, έκανε λάθος σε ένα έγγραφο.

Ο 62χρονος Πολ Κένιον, πριν το ταξίδι στη Φλόριντα, συμπλήρωσε το ειδικό έντυπο ESTA, που είναι για όσους πρόκειται να επισκεφθούν τις ΗΠΑ.

Κατά λάθος τσέκαρε το «Ναι» στην ερώτηση "αν είσαι τρομοκράτης" στο έγγραφο του μικρού Χάρβεϊ, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της πρεσβείας να καλέσουν την οικογένεια για εξηγήσεις.

Το βρέφος κρατήθηκε στην αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο, ενώ αρνήθηκαν στην οικογένεια να ταξιδέψει μέχρι τη Φλόριντα. 

Το πρόβλημα λύθηκε αλλά οι γονείς έχασαν την πτήση και ταξίδεψαν με άλλη, πληρώνοντας νέα εισιτήρια.

«Το μωρό μας ήταν πολύ καλό καθ' όλη την διάρκεια της "ανάκρισης". Σκέφτηκα να του φορέσουμε πορτοκαλί φόρμα για να τον πάμε εκεί αλλά τελικά είπαμε καλύτερα να το αποφύγουμε», είπε με δόση χιούμορ ο παππούς. 

Πηγή: skai.gr