Δημιούργησε σατιρικό σάιτ κατά του Τραμπ – Ενεργοποιήθηκαν οι δικηγόροι του

Ένα σάιτ στο οποίο αναλαμβάνεις το ρόλο… γάτας με στόχο να γρατζουνίσεις τον Ντόναλντ Τραμπ όσο περισσότερο γίνεται, δημιούργησε μια ευφάνταστη κοπέλα στις ΗΠΑ με στόχο την εκτόνωση όσων πολιτών δεν τον πολυχωνεύουν (μάλλον Δημοκρατικοί, και σίγουρα πολλοί).

Το σαιτρικό σάιτ αρχικά ονομαζόταν 'TrumpScratch' (Ξύσε τον Τραμπ), ωστόσο η Λούσι (δεν αποκαλύπτει το επώνυμό της) ανέφερε ότι αναγκάστηκε να αλλάξει την ονομασία του, καθώς δηλώνει ότι έλαβε επιστολή συνηγόρων του με την οποία την προειδοποιούν για «νομικές συνέπειες» αν συνεχίσει να χρησιμοποιεί το όνομα του «διεθνώς γνωστού επιχειρηματία».

trumpcat2.jpg

«Είναι εξωφρενικό ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει την ομάδα του να κάθεται να ψάχνει στο διαδίκτυο για σάιτ σαν το δικό μου και να απειλεί με κυρώσεις» τόνισε η κοπέλα στον Observer.

Μετά την επιστολή, η Λούσι αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομα σε kittenfeed. Πάντως, oι νομικοί σύμβουλοι του Τραμπ διαψεύδει ότι έστειλε οιαδήποτε επιστολή. Όπως και να έχει, η δημοσιότητα εκτόξευσε τους επισκέπτες στο σάιτ από 3.000 σε τουλάχιστον 50.000…
Πηγή: skai.gr