Κλείσιμο

Μαλαισία: Εκπαιδευτικό κoλύμπι - δοκιμασία με πύθωνες για 10χρονα κοριτσάκια! (vid)

Οργή έχει προκαλέσει βίντεο από τη Μαλαισία που δείχνει 10χρονα και 12χρονα κοριτσάκια να φωνάζουν απεγνωσμένα για βοήθεια προκειμένου να σωθούν από τον τεράστιο πύθωνα που οι δάσκαλοί τους έριξαν σε ένα λάκκο με νερό στον οποίο μπήκαν τα κοριτσάκια για να εκπαιδευτούν.

Τα φίδια αποτελούσαν μέρος της δοκιμασίας στην οποία έπρεπε να υποβληθούν τα μικρά κοριτσάκια για την εκπαίδευσή τους που θα τους εισήγαγε στo ομαδικό πνεύμα της κατασκήνωσης και θα τους εμπλούτιζε τις εμπειρίες.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ιδρύθηκε το 2012 και αυτή ήταν η 32η τάξη. Περίπου 1.600 παιδιά έχουν περάσει από αντίστοιχη εκπαίδευση, όχι απαραίτητα με φίδια.

Tα κοριτσάκια ανυποψίαστα μπήκαν στον λάκκο με το νερό και έδειχναν ιδιαίτερα ενθουσιώδη αλλά η αρχική τους καλή διάθεση ανετράπη όταν ξαφνικά κατάλαβαν ότι βρίσκονται στον ίδιο λάκκο με δύο φίδια.

Μόλις είδαν τα φίδια να κουνιούνται και να πλησιάζουν προς το μέρος τους τα κοριτσάκια άρχιζαν να στριγγλίζουν και να καλούνε σε βοήθεια τους δασκάλους τους ενώ προσπαθούσαν μάταια όλα τους να βγουν από τον λάκκο ώστε να σωθούν από τον εφιάλτη.

Οι δάσκαλοί τους ενώ είδαν ότι τα κοριτσάκια, όπως ήταν αναμενόμενο, τρομοκρατήθηκαν, δεν έκαναν καμία κίνηση για να τα σώσουν, αντίθετα τους έριχναν νερό και τους έσπρωχναν ξανά μέσα στις λάσπες.

Δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιος τράβηξε το τρίλεπτο βίντεο αλλά οι τέσσερις εκπαιδευτές και οι έξι βοηθοί τους που κοιτούσαν έχουν αποβληθεί και το ίδιο το πρόγραμμα της κατασκήνωσης έχει σταματήσει. 

Πηγή: skai.gr