Κλινοσκεπάσματα από το νοσοκομείο του Ρίου σε ξενοδοχείο της... Καλαμάτας

Με τα σεντόνια του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου σκεπάζονται οι πελάτες ξενοδοχείου στην… Καλαμάτα. Η αποκάλυψη έρχεται σε συνέχεια των προ εβδομάδων καταγγελιών του Διοικητή του θεραπευτηρίου της Πάτρας ότι κάθε χρόνο το νοσηλευτικό ίδρυμα χάνει… 6.000 σεντόνια!

«Το νοσοκομείο
θεραπεύει, δεν προικίζει. Μέχρι και στα πλοία της γραμμής Πάτρα - Αγκόνα έχουμε βρει κλινοσκεπάσματα με το σήμα του νοσοκομείου μας» λέει στον ιστότοπο patrastimes.gr ο διοικητής του θεραπευτηρίου στην Πάτρα Θεόδωρος Πισιμίσης, στέλνοντας μήνυμα σε κυκλώματα που κλέβουν νοσοκομειακά σεντόνια και κουβέρτες ότι θα μπει τάξη και θα προστατεύσει τα χρήματα των πολιτών!



Σήμερα έρχεται στο φως η αποκάλυψη πως σεντόνια από το νοσοκομείο Ρίου «σκεπάζουν» τους πελάτες ξενοδοχείου της ευρύτερης περιοχής της Καλαμάτας!

Έκπληκτος Πατρινός που είχε ακούσει για την κλοπή - μαμούθ στο Νοσοκομείο, έβγαλε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε στην Καλαμάτα. Πρόκειται προφανώς για κύκλωμα το οποίο έκλεβε τα σεντόνια από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Πάτρας και τα πουλούσε… σε όλη την Ελλάδα! Με το κιλό!

Ο νέος διοικητής
έχει δώσει εντολή κάθε ασθενής με την εισαγωγή του να υπογράφει για τον ιματισμό που παραλαμβάνει και θα παίρνει εξιτήριο αφού υπογράφει ότι τον παρέδωσε. «Εξαφανίζονται ακόμη και τα πράσινα σεντόνια του χειρουργείου που χρησιμοποιούν και ιδιωτικές κλινικές» σημειώνει ο κ. Πισιμίσης. Ήδη η διοίκηση αποφάσισε να αγοράζει τόπια ύφασμα καλής ποιότητας, καθώς εκτός από εκείνα που κάνουν φτερά από τα ντουλάπια και τα πλυντήρια, πολλά σκίζονται.

Μάλιστα, μια μοδίστρα θα ράβει τα σεντόνια (αντί 0,40 ευρώ το κομμάτι) στις τρεις ανενεργές ραπτομηχανές του νοσοκομείου!



Πηγή: skai.gr