ΗΠΑ: Ο Μπους χορεύει κατά την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των νεκρών του Ντάλας! (vid)

Οργή έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η, τουλάχιστον ατυχής, έμπνευση του Τζορτζ Μπους του νεότερου να αρχίσει να λικνίζεται στους ήχους ενός εκκλησιαστικού ύμνου την ώρα της επιμνημόσυνης δέησης για τη δολοφονία των αστυνομικών στο Ντάλας!

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε την Τρίτη στην επιμνημόσυνη δέηση για τη δολοφονία των πέντε αστυνομικών, και είχε τα... κέφια του ασχέτως των περιστάσεων.

Όταν ο ίδιος, η σύζυγός του Λόρα Μπους το προεδρικό ζεύγος και ο Τζο Μπάιντεν και η γυναίκα του έπιασαν τα χέρια, ο Μπους άρχισε να τραβά τη σύζυγο του Μπαράκ Ομπάμα Μισέλ για να μπει στο ρυθμό. Η Μισέλ φάνηκε να βρίσκεται σε αμηχανία, εν αντιθέσει με τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο που κράτησε την ψυχραιμία του...

Ο Μπους όμως δεν μπορούσε να συγκρατηθεί, και συνέχισε να χορεύει σε απευθείας μετάδοση, «ζώντας τη στιγμή». Στα κοινωνικά δίκτυα η στάση του πρώην προέδρου καυτηριάστηκε έντονα, αλλά και χλευάστηκε, με ένα βίντεο τον θέλει να φαντάζεται ότι χορεύει σε ντίσκο την ώρα της τελετής!

«Είναι μεθυσμένος» σχολίασε ένας Αμερικανός. «Είναι μεθυσμένος από το πολύ ιρακινό πετρέλαιο» απάντησε ένας άλλος. «Απλώς είναι... ανόητος» ήταν η εξήγηση ενός άλλου χρήστη των κοινωνικών δικτύων.

Πηγή: Επιμέλεια: Στέλιος Κάνδιας