Κλείσιμο

Ο Μπράνσον «τσάκωσε» υπάλληλό του να κοιμάται εν ώρα εργασίας και...

Έναν από τους μεγαλύτερους εφιάλτες έζησε ένας εργαζόμενος της Virgin, όταν τον έπιασε στα πράσα ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδιοκτήτης της εταιρείας, να κοιμάται εν ώρα εργασίας!

Ο αεροσυνοδός της Virgin, βίωσε το σοκ της ζωής του, όταν ξύπνησε από έναν υπνάκο που έπαιρνε στον καναπέ των γραφείων της αεροπορικής εταιρείας στο Σίδνεϊ, αντικρίζοντας τον μεγιστάνα ιδρυτή της, Ρίτσαρντ Μπράνσον. Ο αεροσυνοδός της εταιρείας είχε πέσει για ύπνο και ο Ρίτσαρντ Μπράνσον τον έπιασε να κοιμάται στον καναπέ.

Aντί να τον ξυπνήσει όμως, πήγε δίπλα του και φωτογραφήθηκε χαμογελαστός. Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει τον ιδρυτή της αεροπορικής εταιρείας να κάθεται χαμογελαστός δίπλα στον άνθρωπο που κοιμάται, ενώ οι συνάδελφοί του χαμογελούν στο βάθος.

«Εκανα μια βόλτα από το γραφείο της εταιρείας στο αεροδρόμιο για να πω ένα γεια και να δω τι κάνει η ομάδα, και έπιασα αυτόν τον τύπο να κοιμάται στη δουλειά! Ουάου, έπαθε σοκ όταν τον ξύπνησα» είπε ο Μπράνσον.

«Μάλλον θα σκέφτηκε ότι ονειρευόταν, αφού με είδε και ξανάπεσε για ύπνο» πρόσθεσε με χιούμορ ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας. «Και για να είμαστε δίκαιοι, ήταν σε κατάσταση αναμονής, οπότε χρειαζόταν λίγη ξεκούραση», πρόσθεσε.

Ο Μπράνσον βρέθηκε στο Σίδνεϊ για λίγες ημέρες, όπου επισκέφτηκε την Virgin Australia.
Πηγή: skai.gr