Ινδονησία: Θέλουν νησί φυλακή με φύλακες... κροκόδειλους!

Τι θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερο από το Αλκατράζ, το περιβόητο «νησί φυλακή» φαίνεται ότι αναρωτιόνταν οι Ινδονησιακές αρχές. Και το βρήκαν... Ένα «νησί φυλακή» με φύλακες... κροκοδείλους!

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της δίωξης ναρκωτικών της Ινδονησίας Μπούντι Ουασέσο, το νησί θα προορίζεται για θανατοποινίτες.

«Θα τοποθετήσουμε όσους κροκοδείλους μπορούμε... Θα ψάξω για τον πιο άγριο τύπο κροκοδείλου» δηλώνει ενθουσιωδώς ο Ουασέσο, ο οποίος κάνει έρευνες για την τοποθεσία που θα μπορούσε να ανεγερθεί η φυλακή.

«Δεν μπορείς να δωροδοκήσεις τους κροκόδειλους. Δεν μπορείς να τους πείσεις να επιτρέψουν την απόδραση συγκρατουμένων σου» εξηγεί ο Ουασέσο, ο οποίος δεν έκανε καμία αναφορά στο πρόγραμμα σίτισης των φυλάκων.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της Δίωξης Ναρκωτικών Σλάμετ Πριμπάντι επιβεβαίωσε ότι οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το σχέδιο ανέγερσης μιας «ειδικής φυλακής για θανατοποινίτες». Διευκρίνισε ότι το σωφρονιστικό κατάστημα θα αφορά μόνο εμπόρους ναρκωτικών ώστε αυτοί να μην συγχρωτίζονται με άλλους φυλακισμένους και να μην τους στρατολογούν στις συμμορίες τους.

Το «φιλόδοξο» σχέδιο των Ινδονήσιων θα μπορούσε να πει κανείς ότι θυμίζει έντονα και... Τζέιμς Μποντ. Μένει μόνο να ευοδωθεί, βρίσκοντας τόσο τη σωστή τοποθεσία όσο και τον σωστό «τύπο» κροκοδείλου. Γιατί από εμπόρους ναρκωτικών, δυστυχώς, δεν υπάρχει έλλειψη...

Πηγή: skai.gr