Κλείσιμο

Παπούτσι και μπάλα αφιερωμένα στον Μάριο Μπαλοτέλλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλλι, μπορεί να μην διάγει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, με την περσινή σεζόν να είναι με διαφορά η χειρότερη μέχρι τώρα (σ.σ 1 γκολ σε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα) και με το μέλλον του στη Liverpool να είναι «χλωμό», αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποθαρρύνει τους marketers οι οποίοι βρίσκουν διαρκώς νέους τρόπους να χρησιμοποιούν την εικόνα του.

Αναλυτικότερα η εταιρεία ένδυσης με την οποία συνεργάζεται ο Super Mario προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου «ιδιαίτερου» ζευγαριού παπουτσιών αλλά και μίας «επετειακής» μπάλας.

Στην πίσω πλευρά των παπουτσιών αναγράφεται η φράση «Why always me?» με την οποία ο ιταλός επιθετικός είχε επιλέξει να πανηγυρίσει ένα γκολ που είχε πετύχει εναντίον της Manchester United όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Manchester City και είχε ως στόχο να «πικάρει» τους επικριτές του, οι οποίοι τον χλεύαζαν για μία φωτιά που είχε βάλει στο σπίτι του, παίζοντας με βεγγαλικά...Το νέο παπούτσι του Μάριο Μπαλοτέλι διαθέτει και ένα περίεργο τελείωμα ... μία χαίτη σε στυλ μοικάνα.




Πηγή: skai.gr