Κλείσιμο

Drone ρίχνει ναρκωτικά σε προαύλιο φυλακής στο Οχάιο

Μία φυλακή στο Οχάιο παραβιάστηκε με έναν κάπως πρωτόγνωρο τρόπο στις 29 Ιουλίου. Αναλυτικότερα στις 29 Ιουλίου και μάλιστα στις 2:30 το μεσημέρι, ένα drone πέρασε επάνω από τον κεντρικό φράχτη της φυλακής και έριξε ένα δέμα στο οποίο υπήρχε καπνός, μαριχουάνα και μικροποσότητα ηρωίνης.

Το συγκεκριμένο πακέτο παραλήφθηκε από έναν κρατούμενο ο οποίος όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν ήταν ο κανονικός «παραλήπτης». Την ώρα της περίεργης παράδοσης στο προαύλιο της φυλακής βρισκόταν μεγάλος αριθμός κρατουμένων καθώς ήταν ώρα προαυλισμού. Μετά την ρίψη του δέματος από το drone δημιουργήθηκε επεισόδιο ανάμεσα στο άτομο που το παρέλαβε και ομάδα 200 κρατουμένων.

Οι αρχές φύλαξης της φυλακής κινητοποιήθηκαν άμεσα και κάνοντας χρήση σπρέι πιπεριού κατάφεραν άμεσα να διαλύσουν τη σύρραξη. Στη συνέχεια μετέφεραν τους κρατουμένους στα γυμναστήρια της φυλακής και προχώρησαν σε εκτεταμένες έρευνες στα κελιά και τους κοιτώνες όπου και ανακάλυψαν τόσο το δέμα όσο και το περιεχόμενό του.

Αστυνομικές πηγές από τις ΗΠΑ αναφέρουν πως από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός ούτε προσωπικού ούτε και κρατουμένου, ενώ ακόμη δεν έχει βρεθεί για ποιον προοριζόταν το δέμα.
Υπογραμμίζεται πως ακόμη δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο από τους εκπροσώπους της φυλακής για το συμβάν ενώ δεν έχει επίσης αποσαφηνιστεί εάν οι εμπλεκόμενοι στη σύρραξη έχουν τιμωρηθεί.
Πηγή: skai.gr